«Гроші» повертаються в ефір «1+1» 2 лютого

«Гроші» повертаються в ефір «1+1» 2 лютого

30 Січня 2015
5039
30 Січня 2015
14:51

«Гроші» повертаються в ефір «1+1» 2 лютого

5039
«Гроші» повертаються в ефір «1+1» 2 лютого
«Гроші» повертаються в ефір «1+1» 2 лютого

2 лютого стартує новий сезон програми журналістських розслідувань «Гроші» на «1+1», повідомляє прес-служба телеканалу. Ведучим програми залишається Олександр Дубінський.

 

У новому сезоні в зоні особливої уваги журналістів програми опиниться тема війни. «Вони розкажуть, хто та як наживається на трагедії мільйонів за допомогою корумпованих схем по закупівлі озброєння, нарахування соціальних пільг та забезпечення українських солдатів. Чи дозволить держава офіційно відкуповуватись від армії? Та як державні компанії збільшують свої «відкати» на купівлі неякісної зброї», - йдеться у повідомленні для ЗМІ.

 

Також редакція «Грошей» планує з'ясувати, як живуть представники нової влади та чи не перетворюються вони на копію своїх попередників; хто з чиновників «нагріває руки» у складні для країни часи; скільки коштує посада міністра та чому, незважаючи на масові скорочення, в державі і досі існують нікому невідомі структури та відомства.

 

«Ми бачимо, що нові чиновники не хочуть відрізнятися від старих. Схеми, «відкати», «розпили», шикарні автівки і палаци залишаються в моді. А відтак у нас знову багато роботи. Обкрадати людей під кулями значно цинічніше, ніж красти один в одного заводи - тому ми теж починаємо працювати жорсткіше. Тож не дивуйтеся, якщо в новому сезоні «Грошей» за одного хабарника доведеться червоніти усій його родині. Крадете -  ми знайдемо вас!», - зазначив шеф-редактор програми «Гроші» Максим Сухенко.

 

Виходитиме проект в ефірі щопонеділка о 22:15.

 

Нагадаємо, з минулого сезону (1 вересня 2014 року) ведучим програми «Гроші» став її редактор Олександр Дубінський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду