Олександр Дубінський став ведучим проекту «Гроші» на «1+1»

Олександр Дубінський став ведучим проекту «Гроші» на «1+1»

26 Серпня 2014
7630
26 Серпня 2014
18:43

Олександр Дубінський став ведучим проекту «Гроші» на «1+1»

7630
Олександр Дубінський став ведучим проекту «Гроші» на «1+1»
Олександр Дубінський став ведучим проекту «Гроші» на «1+1»

Новим ведучим програми журналістських розслідувань «Гроші» на каналі «1+1» став її редактор Олександр Дубінський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

1 вересня проект повертається в ефір «1+1». У новому сезоні «Гроші» будуть відкривати інформаційний тиждень на «1+1» і виходити в ефір щопонеділка о 22.30.

 

Олександр Дубінський - експерт в економічній галузі. Він тривалий час працював над програмою «Гроші» в якості редактора. Також пан Дубінський є креативним продюсером департаменту журналістських розслідувань каналу «1+1».

 

«Олександр - це людина з нашої команди, котрий має сміливий підхід до справи, загострене почуття справедливості, він готовий шукати правду, як би далеко її не ховали. З Олександром ми працюємо не перший рік. Він справжній професіонал, та й програма "Гроші" для нього рідна», - говорить Максим Сухенко, редактор програми «Гроші».

 

Сам Олександр Дубінський обіцяє корупціонерам допомогу у пошуках втраченого сумління: «Ми будемо не тільки закликати до покарання тих, хто грабує нашу країну, а й почнемо їх висміювати. Робити так, щоб антигероїв знали в обличчя. Спробуємо допомогти нашим хапугам-корупціонерам та крадіям знайти втрачене почуття совісті, будемо робити все, аби їм самим, їх родинам та знайомим стало за них соромно».

 

Нещодавно Олександр Дубінський дав коментар російському ресурсу LifeNews, у якому прямо назвав його журналістів брехунами і негідниками. Відео цієї розмови, яке вийшло в програмі «Секретні матеріали», стало одним з хітів інтернету.

 

Нагадаємо, попереднім постійним ведучим проекту «Гроші» був Жан Новосельцев. На початку травня «1+1» розірвав контракт з паном Новосельцевим через його співпрацю з проектом «Гром.TV», який, за даними МВС і служби безпеки «1+1», пов'язаний з екс-міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком і його довіреною особою Віктором Зубрицьким.. Сам пан Новосельцев заявив, що звільнився за власним бажанням через незгоду з позицією каналу щодо звинувачень МВС на його адресу. До цього протягом місяця ведучий був у відпустці. Останні випуски «Грошей» у минулому сезоні вели журналісти проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7630
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду