«1+1» покаже нову ліричну комедію від студії «Квартал-95»

«1+1» покаже нову ліричну комедію від студії «Квартал-95»

22 Серпня 2014
6850
22 Серпня 2014
12:52

«1+1» покаже нову ліричну комедію від студії «Квартал-95»

6850
«1+1» покаже нову ліричну комедію від студії «Квартал-95»
«1+1» покаже нову ліричну комедію від студії «Квартал-95»

25 серпня о 20.30 на каналі «1+1»  відбудеться прем'єра чотирисерійної ліричної комедії «Шукаю жінку з дитиною» виробництва студії «Квартал-95». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Авторську розробку та продюсування міні-серіалу здійснила студія «Квартал-95».

 

У центрі сюжету - продавець квітів Лада (Ольга Мединич), яка мимоволі виявляється втягнутою у заплутаний курортний спектакль свого колишнього однокласника Бориса (Сергій Бурунов). У чоловіка бурхливий роман із заміжньою Вірою (Марія Горбань), з якою вони збираються разом на відпочинок у Ялту. Чоловікові Віра каже, що їде відпочивати зі своєю подругою-астрологом Кариною. Але, коли чоловік зненацька вирішує їхати разом із Вірою, їй терміново доводиться шукати міфічну подругу. От на цю роль Борис і запросив Ладу.

 

«Чим закінчиться цей любовний чотирикутник, коли обман розкриється, важко уявити навіть героям комедії», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 



Зйомки перших епізодів картини відбувалися в Києві, основну частину фільму відзняли в Криму.

 

Нагадаємо, продакшн-студія «Квартал-95» відома виробництвом популярного серіалу «Свати»., якого наразі знято шість сезонів. Нещодавно телеканал «1+1» розпочав показ документального серіалу «Свати: життя без гриму» про акторів-виконавців головних ролей та історію створення популярного телевізійного серіалу «Свати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6850
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду