Канал ТВі збільшує кількість розважальних програм у вихідні

Канал ТВі збільшує кількість розважальних програм у вихідні

27 Січня 2015
7411
27 Січня 2015
18:19

Канал ТВі збільшує кількість розважальних програм у вихідні

7411
Канал ТВі збільшує кількість розважальних програм у вихідні
Канал ТВі збільшує кількість розважальних програм у вихідні

З 25 січня щосуботи та щонеділі о 9.30 ранку в ефірі телеканалу ТВі виходять прем'єрні епізоди нової розважально-інформаційної програми  «Світські новини» - щотижневий дайджест гарячих новин шоу-бізнесу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 В студії працюють двоє ведучих - автор і журналіст Олег Решетняк та Марія Клюк (глядачам каналу ТВі Марія знайома ще і в якості ведучої проекту Worldstories.  За півгодини ведучі цього телетаблоїду ТВі розповідають про найгарячіші події світського життя, подаючи відео з червоних доріжок та кінофестивального життя.

 

 

На думку телеканалу, розважальний ефір відволікає ранкового глядача від кількості гострих політичних новин та ток-шоу, які протягом тижня були в ефірі телеканалу.

 

ТВі запустив ще два проекти у розважальній лінійці - «Знайомтесь, українець!» та «Сім чудес України».  «Знайомтесь, українець!» - авторський проект американської художниці Христини Катракіс про видатних  українців світу.  Вона вважає себе стовідсотковою українкою, а її карколомні подорожі  в пошуках етнічних українців більше нагадують небезпечну одіссею. У культурологічному огляді «Сім історичних чудес України» мова йде про українські пам'ятки, які увійшли у світову культурну скарбницю.

 

Нагадаємо, 24 січня на телеканалі ТВі відбулася прем'єра нового щотижневого проекту «Монологи війни».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду