detector.media
27.01.2015 18:19
Канал ТВі збільшує кількість розважальних програм у вихідні
Канал ТВі збільшує кількість розважальних програм у вихідні

З 25 січня щосуботи та щонеділі о 9.30 ранку в ефірі телеканалу ТВі виходять прем'єрні епізоди нової розважально-інформаційної програми  «Світські новини» - щотижневий дайджест гарячих новин шоу-бізнесу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

 В студії працюють двоє ведучих - автор і журналіст Олег Решетняк та Марія Клюк (глядачам каналу ТВі Марія знайома ще і в якості ведучої проекту Worldstories.  За півгодини ведучі цього телетаблоїду ТВі розповідають про найгарячіші події світського життя, подаючи відео з червоних доріжок та кінофестивального життя.

 

 

На думку телеканалу, розважальний ефір відволікає ранкового глядача від кількості гострих політичних новин та ток-шоу, які протягом тижня були в ефірі телеканалу.

 

ТВі запустив ще два проекти у розважальній лінійці - «Знайомтесь, українець!» та «Сім чудес України».  «Знайомтесь, українець!» - авторський проект американської художниці Христини Катракіс про видатних  українців світу.  Вона вважає себе стовідсотковою українкою, а її карколомні подорожі  в пошуках етнічних українців більше нагадують небезпечну одіссею. У культурологічному огляді «Сім історичних чудес України» мова йде про українські пам'ятки, які увійшли у світову культурну скарбницю.

 

Нагадаємо, 24 січня на телеканалі ТВі відбулася прем'єра нового щотижневого проекту «Монологи війни».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY