Новою ведучою телеканалу  «112 Україна» стала Світлана Катренко

Новою ведучою телеканалу «112 Україна» стала Світлана Катренко

26 Січня 2015
5531
26 Січня 2015
13:31

Новою ведучою телеканалу «112 Україна» стала Світлана Катренко

5531
Новою ведучою телеканалу  «112 Україна» стала Світлана Катренко
Новою ведучою телеканалу  «112 Україна» стала Світлана Катренко

До команди каналу «112 Україна» приєдналася телеведуча прямого ефіру Світлана Катренко.  Про це повідомляє прес-служба телеканалу .

 

Відтепер Світлана Катренко вестиме прямоефірні студії Live щосуботи та щонеділі у парі з Володимиром Полуєвим і Сергієм Гулюком.

 

Починаючи з 2-го лютого, Світлана Катренко буде також і ведучою ранкових «Новин №1».

 

«"112 Україна" - це нагода стати ближчою до глядача. Це задоволення від можливості дізнаватися про головні новини першою і гордість від того, що можеш першою розповісти їх у прямому ефірі», - сказала телеведуча.

 

Світлана Катренко закінчила філологічний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Працювала радіоведучою, а також  телеведучою на Кіровоградській ОДТРК, телеканалах «ЕРА» та «Україна».

 

 

Нагадаємо, апарат Національної ради з питань телебачення і радіомовлення завершує підготовку звернень до Генеральної прокуратури, Ради національної безпеки й оборони, Служби безпеки України щодо визначення ними реальних власників і джерел фінансування мовників, власників яких не знає Нацрада і громадськість. Зокрема, Нацрада проситиме СБУ і ГПУ перевірити фінансування і власників телеканалів Tonis, «112 Україна», Dobro, «Зеонбуду».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду