detector.media
26.01.2015 13:31
Новою ведучою телеканалу «112 Україна» стала Світлана Катренко
Новою ведучою телеканалу  «112 Україна» стала Світлана Катренко

До команди каналу «112 Україна» приєдналася телеведуча прямого ефіру Світлана Катренко.  Про це повідомляє прес-служба телеканалу .

 

Відтепер Світлана Катренко вестиме прямоефірні студії Live щосуботи та щонеділі у парі з Володимиром Полуєвим і Сергієм Гулюком.

 

Починаючи з 2-го лютого, Світлана Катренко буде також і ведучою ранкових «Новин №1».

 

«"112 Україна" - це нагода стати ближчою до глядача. Це задоволення від можливості дізнаватися про головні новини першою і гордість від того, що можеш першою розповісти їх у прямому ефірі», - сказала телеведуча.

 

Світлана Катренко закінчила філологічний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Працювала радіоведучою, а також  телеведучою на Кіровоградській ОДТРК, телеканалах «ЕРА» та «Україна».

 

 

Нагадаємо, апарат Національної ради з питань телебачення і радіомовлення завершує підготовку звернень до Генеральної прокуратури, Ради національної безпеки й оборони, Служби безпеки України щодо визначення ними реальних власників і джерел фінансування мовників, власників яких не знає Нацрада і громадськість. Зокрема, Нацрада проситиме СБУ і ГПУ перевірити фінансування і власників телеканалів Tonis, «112 Україна», Dobro, «Зеонбуду».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY