Сумська ОДТРК запускає проект з авторської методики вивчення англійської мови

Сумська ОДТРК запускає проект з авторської методики вивчення англійської мови

23 Січня 2015
4125
23 Січня 2015
18:04

Сумська ОДТРК запускає проект з авторської методики вивчення англійської мови

4125
Сумська ОДТРК запускає проект з авторської методики вивчення англійської мови
Сумська ОДТРК запускає проект з авторської методики вивчення англійської мови

На телеканалі Сумської обласної телерадіокомпанії (ОДТРК) стартує проект «Вивчаємо англійську разом». Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Від 24 січня щотижня п'ятеро глядачів, що пройшли попередній відбір, опановуватимуть іноземну у телестудії за методикою, яку розробив автор книг із вивчення іноземних мов Станіслав Дугін.

 

Унікальний цикл телевізійних уроків організовують спільно з видавництвом, що спеціалізується на освітній літературі. Тренер впевнений, що після цих 50 занять кожен зможе впевнено оперувати англійською в побуті. Нова методика повністю відрізняється від звичної шкільної програми і зарекомендувала себе як така, що ідеально підходить учневі будь-якого віку.

 

Щоб побувати на телеканалі в гостях в якості учнів, глядачі заповнювали анкету на сайті Сумської ОДТРК. Серед заявників автори проекту відібрали п'ятірку учасників. Телеглядачі після перегляду телеуроку матимуть змогу отримати своє домашнє завдання, яке буде публікуватися на сторінках одного з місцевих друкованих видань та на сайті телекомпанії tv.sumy.ua.

 

Домашнє завдання виходитиме по середах - через три дні після уроку, у день повтору передачі. Перевірити себе потрібно буде самому - на сайті телеканалу або сторінках газети. Після 12-го уроку телеглядачі та учні в студії пройдуть тест, щоб визначити, наскільки покращився їх рівень англійської.

 

Нагадаємо, на телеканалі «Буковина» Чернівецької обласної телерадіокомпанії (ОДТРК) 18 січня стартував проект «Герої» про вояків, які захищають Україну. Нещодавно в ефірі Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) з'явилася програма «Армія нескорених» для інформування громадськості про ситуацію у зоні АТО. Львівська ОДТРК «Львів» підготувала документальний фільм власного виробництва про життя в зоні АТО та підтримку вояків українцями «Життя. Емоції. Війна...», який показала 26 грудня. Раніше три ОДТРК - Дніпропетровська, Львівська та Кіровоградська, разом зняли фільм про героя АТО «Кирило Андреєнко. Загинув у боротьбі за Україну».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4125
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду