На Чернівецькій ОДТРК стартував патріотичний проект «Герої»

На Чернівецькій ОДТРК стартував патріотичний проект «Герої»

23 Січня 2015
4095
23 Січня 2015
17:16

На Чернівецькій ОДТРК стартував патріотичний проект «Герої»

4095
На Чернівецькій ОДТРК стартував патріотичний проект «Герої»
На Чернівецькій ОДТРК стартував патріотичний проект «Герої»

На телеканалі «Буковина» Чернівецької обласної телерадіокомпанії (ОДТРК) 18 січня стартував проект «Герої» про вояків, які захищають Україну. Про це повідомляє прес-служба Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Програму присвячено долям тих, котрі зробили свій внесок у європейське майбутнє України.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в телекомпанії, в ефір програма виходить щонеділі о 17.30, повторний показ - щосереди о 10.55.

 

«Щотижня журналісти обласного державного телеканалу розповідатимуть про буковинських військовослужбовців, які віддали своє життя задля майбутнього України, і про тих, хто нині захищає територіальну цілісність нашої держави, а також героїв "Небесної сотні", учасників Революції Гідності та волонтерів, котрих українські вояки називають "ангелами тилу"», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що в ефірі Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії (ОДТРК) з'явиться програма «Армія нескорених» для інформування громадськості про ситуацію у зоні АТО.

 

Львівська ОДТРК «Львів» підготувала документальний фільм власного виробництва про життя в зоні АТО та підтримку вояків українцями «Життя. Емоції. Війна...», який показала 26 грудня.

 

Раніше три ОДТРК - Дніпропетровська, Львівська та Кіровоградська, разом зняли фільм про героя АТО «Кирило Андреєнко. Загинув у боротьбі за Україну».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду