«Воля» і канали «Футбол 1» і «Футбол 2» продовжили співпрацю на 2015 рік

«Воля» і канали «Футбол 1» і «Футбол 2» продовжили співпрацю на 2015 рік

21 Січня 2015
5424
21 Січня 2015
18:04

«Воля» і канали «Футбол 1» і «Футбол 2» продовжили співпрацю на 2015 рік

5424
«Воля» і канали «Футбол 1» і «Футбол 2» продовжили співпрацю на 2015 рік
«Воля» і канали «Футбол 1» і «Футбол 2» продовжили співпрацю на 2015 рік

Провайдер платного телебачення «Воля-кабель» і медіахолдинг «Медіа Група Україна» домовилися про переукладання угоди на трансляцію спортивних телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» у пакетах «Волі». Тож у 2015 році співпраця телеканалів з провайдером продовжиться, повідомляють прес-служби сторін.

 

«Буквально днями ми досягли згоди щодо продовження співпраці з одним із лідерів українського ринку кабельного телебачення - компанією "Воля", яка обслуговує більше 1,5 млн телеглядачів України. Найважливішим фактором для нас є те, що "Воля" присутня майже у всіх регіонах країни, так що футбол буде доступним усім вболівальникам», - розповів директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов.

 

Телеканали доступні в таких цифрових пакетах «Волі»: «Стартовий», «Оптимальний», «Оптимальний HD», «Футбол HD», «Воля Power Time» та «Воля HD».

 

Як повідомляє прес-служба каналів «Футбол 1» і «Футбол 2», наразі триває щорічне переоформлення угод із провайдерами - їх уже укладено з близько 200 компаніями.

 

Нагадаємо, що низка асоціацій провайдерів поскаржилася на те, що ціни на канали «Футбол 1» і «Футбол 2» прив'язані до долара і вартість прав на ретрансляцію каналів з 1 січня збільшиться у 2-3 рази в $ або 4-6 разів у гривні.

 

Згодом канали «Футбол 1» і «Футбол 2» оголосили, що у 2015 році їхня вартість для провайдерів залишається на рівні 2014 року (0,25 центів з абонента). Однак вона зафіксована в доларах, тож у гривні ціна зросте.

 

Не всі провайдери вирішили продовжувати співпрацю зі спортивними каналами. Зокрема, кабельний провайдер «Тріолан» повідомив, що не планує продовжувати договір з каналами «Футбол» і «Футбол 1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5424
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду