detector.media
21.01.2015 18:04
«Воля» і канали «Футбол 1» і «Футбол 2» продовжили співпрацю на 2015 рік
«Воля» і канали «Футбол 1» і «Футбол 2» продовжили співпрацю на 2015 рік

Провайдер платного телебачення «Воля-кабель» і медіахолдинг «Медіа Група Україна» домовилися про переукладання угоди на трансляцію спортивних телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2» у пакетах «Волі». Тож у 2015 році співпраця телеканалів з провайдером продовжиться, повідомляють прес-служби сторін.

 

«Буквально днями ми досягли згоди щодо продовження співпраці з одним із лідерів українського ринку кабельного телебачення - компанією "Воля", яка обслуговує більше 1,5 млн телеглядачів України. Найважливішим фактором для нас є те, що "Воля" присутня майже у всіх регіонах країни, так що футбол буде доступним усім вболівальникам», - розповів директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов.

 

Телеканали доступні в таких цифрових пакетах «Волі»: «Стартовий», «Оптимальний», «Оптимальний HD», «Футбол HD», «Воля Power Time» та «Воля HD».

 

Як повідомляє прес-служба каналів «Футбол 1» і «Футбол 2», наразі триває щорічне переоформлення угод із провайдерами - їх уже укладено з близько 200 компаніями.

 

Нагадаємо, що низка асоціацій провайдерів поскаржилася на те, що ціни на канали «Футбол 1» і «Футбол 2» прив'язані до долара і вартість прав на ретрансляцію каналів з 1 січня збільшиться у 2-3 рази в $ або 4-6 разів у гривні.

 

Згодом канали «Футбол 1» і «Футбол 2» оголосили, що у 2015 році їхня вартість для провайдерів залишається на рівні 2014 року (0,25 центів з абонента). Однак вона зафіксована в доларах, тож у гривні ціна зросте.

 

Не всі провайдери вирішили продовжувати співпрацю зі спортивними каналами. Зокрема, кабельний провайдер «Тріолан» повідомив, що не планує продовжувати договір з каналами «Футбол» і «Футбол 1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY