«Радіо ЄС» почало мовлення замість «Гала-радіо»

«Радіо ЄС» почало мовлення замість «Гала-радіо»

21 Січня 2015
8049
21 Січня 2015
14:17

«Радіо ЄС» почало мовлення замість «Гала-радіо»

8049
«Радіо ЄС» почало мовлення замість «Гала-радіо»
«Радіо ЄС» почало мовлення замість «Гала-радіо»

Учора, 20 січня, на частотах «Гала-радіо» розпочала мовлення нова музично-інформаційна радіостанція «Радіо ЄС» («Європейська станція»).

 

Як писала «Детектор медіа», радіомережа перейшла в управління нідерландського медіа холдингу RadioCorp, її очолив колишній керівник «Нашого радіо» Богдан Болховецький, який переоформатував «Гала-радіо» на «Радіо ЄС». 15 січня відповідні зміни затвердила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Офіційний сайт нової радіостації radioec.com.ua поки що має лише одну сторінку, з якої можна слухати радіо онлайн. Радіостанція також має офіційну сторінку у Facebook, на якій поки немає оновлень.

 

Нагадаємо, що мережа радіокомпанії охоплює 12 міст: Київ, Львів, Харків, Дніпропетровськ, Одесу, Вінницю, Ужгород, Кривий Ріг, Запоріжжя, Донецьк, Луганськ і Сімферополь.

 

Таким чином, закінчилася 20-річна історія «Гала-радіо» - однієї з перших українських комерційних FM-радіостанцій, що працювала з 1994 року. Бенефіціаром радіостанції був американський бізнесмен Джозеф Лемір, а очолював станцію Павло Шилько (відомий також як DJ Паша).

 

«"Гала" для нас і наших слухачів було стилем життя, - написав у Facebook Павло Шилько, коментуючи зникнення «Гала-радіо». - Але разом з тим "Гала-радіо" - це бізнес. А в бізнесі - свої правила. Тому естафету "Гала" підхоплює "Радіо ЄС". І я хочу щиро побажати новому кораблю і його капітану Богдану Болховецькому успішного і довгого плавання по радіохвилях! Чим зможу - допоможу!».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8049
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду