detector.media
21.01.2015 14:17
«Радіо ЄС» почало мовлення замість «Гала-радіо»
«Радіо ЄС» почало мовлення замість «Гала-радіо»

Учора, 20 січня, на частотах «Гала-радіо» розпочала мовлення нова музично-інформаційна радіостанція «Радіо ЄС» («Європейська станція»).

 

Як писала «Детектор медіа», радіомережа перейшла в управління нідерландського медіа холдингу RadioCorp, її очолив колишній керівник «Нашого радіо» Богдан Болховецький, який переоформатував «Гала-радіо» на «Радіо ЄС». 15 січня відповідні зміни затвердила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Офіційний сайт нової радіостації radioec.com.ua поки що має лише одну сторінку, з якої можна слухати радіо онлайн. Радіостанція також має офіційну сторінку у Facebook, на якій поки немає оновлень.

 

Нагадаємо, що мережа радіокомпанії охоплює 12 міст: Київ, Львів, Харків, Дніпропетровськ, Одесу, Вінницю, Ужгород, Кривий Ріг, Запоріжжя, Донецьк, Луганськ і Сімферополь.

 

Таким чином, закінчилася 20-річна історія «Гала-радіо» - однієї з перших українських комерційних FM-радіостанцій, що працювала з 1994 року. Бенефіціаром радіостанції був американський бізнесмен Джозеф Лемір, а очолював станцію Павло Шилько (відомий також як DJ Паша).

 

«"Гала" для нас і наших слухачів було стилем життя, - написав у Facebook Павло Шилько, коментуючи зникнення «Гала-радіо». - Але разом з тим "Гала-радіо" - це бізнес. А в бізнесі - свої правила. Тому естафету "Гала" підхоплює "Радіо ЄС". І я хочу щиро побажати новому кораблю і його капітану Богдану Болховецькому успішного і довгого плавання по радіохвилях! Чим зможу - допоможу!».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY