detector.media
19.01.2015 11:44
На НЛО TV стартує ситком про трьох дівчат «Різні»
На НЛО TV стартує ситком про трьох дівчат «Різні»

19 січня о 19.00 на телеканалі НЛО TV стартує молодіжний ситком «Різні» виробництва продакшн-компанії «Теле Про» медіахолдингу «Медіа Група Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У серіалі розповідається про життя трьох різних дівчат: провінціалки-тусовщиці Саші, саркастичної інтелігентки з Парижа Насті й аспірантки - трудоголіка Аліни, які живуть в одній квартирі.

 

«Настя, повернувшись з Франції, винаймає хорошу квартиру в столиці за невеликі гроші у повній впевненості, що житиме одна. Заїжджаючи до нової оселі, вона дізнається, що квартира здана ще двом дівчатам - Саші та Аліні, яких так само обдурила господиня. Жодна з дівчат не бажає ділити квартиру з ким-небудь ще, але оскільки платити за окрему квартиру дівчата не хочуть, вони все-таки приймають рішення жити разом. На дівчат чекають правила спільного проживання, святкування днів народження, пошуки роботи і чоловіків, дзвінки колишнім, ремонт в квартирі, з'ясування відносин з господинею», - анонсує ситком прес-служба.

 

Серії проекту виходитимуть в ефірі НЛО TV щопонеділка.

 

 

Серіал «Різні» режисував Андрій Мозговий. Головні ролі в проекті виконали Дарія Рибак, Слава Красовська, Катерина Шенфельд та Володимир Плахов.

 

«Героїні серіалу - це три вродливі молоді  жінки, три яскраві характери, три світи.  Вибухова суміш, що стала історією дружби за несумісністю. Завдяки цьому проекту я  зрозумів: в тому, що всі ми різні і є головний смак життя!», - коментує режисер.

 

Нагадаємо, 17 січня в ефірі телеканалу НЛО TV відбулася прем'єра шоу у форматі міського реаліті-квесту «Щодуху», а 18 січня стартував розважальний проект власного виробництва «Пападос шоу». 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY