Газета «Команда» призупинила свій вихід друком - ЗМІ

Газета «Команда» призупинила свій вихід друком - ЗМІ

16 Січня 2015
4715
16 Січня 2015
17:58

Газета «Команда» призупинила свій вихід друком - ЗМІ

4715
Газета «Команда» призупинила свій вихід друком - ЗМІ
Газета «Команда» призупинила свій вихід друком - ЗМІ

Передплатники електронної версії газети «Команда», що видається «Українським медіа холдингом», тримали лист редакції з повідомленням, що холдинг призупинив видання газети на невизначений термін. Про це повідомляє видання «Трибуна».

 

«Шановні передплатники! На жаль, холдинг припинив видання газети «Команда» на невизначений термін. Керівництво запевнило нас, що цінує аудиторію, тому повинно було повідомити читачам про цей факт, що, судячи з ваших листів, не було зроблено. Всі питання щодо подальшої долі газети ви можете задати за адресою замовлення передплати», - наводить «Трибуна» листі від редакції «Команди».

 

Останній випуск газети надійшов у продаж 29 грудня 2014 року, в якому анонсувався наступний номер 12 січня. На даний момент газета друком не вийшла, передплатники електронної версії газети отримали випуск від 12 січня у форматі pdf.

 

«Трибуна» повідомляє також, що 15 січня мала відбутися зустріч інвесторів і керівників газети.

 

«Детектор медіа» звернулася за коментарем до «Українського медіа холдингу».

 

Нагадаємо, видавничий дім «Український медіа холдинг» (УМХ) офіційно заявив, що призупинив з 1 грудня діяльність Донецької філії УМХ та розповсюдження своїх видань на території Донецької та Луганської областей.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4715
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду