Оксана Марченко не вестиме сьомий сезон шоу «Україна має талант» на СТБ

Оксана Марченко не вестиме сьомий сезон шоу «Україна має талант» на СТБ

15 Січня 2015
8860
15 Січня 2015
12:07

Оксана Марченко не вестиме сьомий сезон шоу «Україна має талант» на СТБ

8860
Оксана Марченко не вестиме сьомий сезон шоу «Україна має талант» на СТБ
Оксана Марченко не вестиме сьомий сезон шоу «Україна має талант» на СТБ

Ведучими сьомого сезону талант-шоу «Україна має талант» на телеканалі СТБ стануть Костянтин Томільченко і Дмитро Танкович. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі СТБ, старт проекту в ефірі заплановано на весну цього року, зйомки ще не розпочалися.

 

Костянтин Томільченко працював у шоу моменту його запуску. «З першого сезону я працюю креативним продюсером «Україна має талант» і, здавалося б, знаю всі тонкощі шоу, але зі своєю дзвіниці. Роль ведучого - це абсолютно новий виклик для мене і можливість проявити себе у ще одному амплуа», - сказав пан Томільченко.

 

Другий ведучий Дмитро Танкович тривалий час вів інше талант-шоу на телеканалі СТБ - «Танцюють всі».

 

«За роки роботи в «Танцюють всі!» я побачив безліч танцюючих талановитих людей, але кожен раз щиро дивуюся, коли бачу номера учасників «Україна має талант» - наскільки різними вони можуть бути. Нашим завданням буде не тільки підтримувати і захищати учасників перед суддями, а й зі скептицизмом поставитися до побаченого і можливо навіть зуміти їх викрити», - зазначає пан Танкович.

 

Володимир Турича, керівник ТО телеканалу СТБ , яке займається виробництвом шоу зазначив, що в проекті змінилися не лише ведучі, а й правила. «Коли таке масштабне шоу стільки років в ефірі, йому необхідні кардинальні зміни. Тому в новому сезоні «Україна має талант» буде багато нововведень, це стосується як ведучих, так і правил та учасників шоу. Посилюється відбір і в прямих ефірах буде вже ТОП-20 півфіналістів. Ми вводимо пару ведучих й цим наслідуємо оригінальну, британську версію, це додасть проекту інтерактивності. У Діми та Кості величезний досвід роботи на талант-шоу і, повірте, це прекрасний тандем», - вважає продюсер.

 

Нагадаємо, впродовж попередніх шести сезонів шоу «Україна має талант» вела Оксана Марченко.

 

Як повідомляло видання «Дуся», в журі проекту у шостому сезоні були Ігор Кондратюк, Слава Фролова, В'ячеслав Узелков та Ектор Хіменес-Браво.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8860
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду