detector.media
15.01.2015 12:07
Оксана Марченко не вестиме сьомий сезон шоу «Україна має талант» на СТБ
Оксана Марченко не вестиме сьомий сезон шоу «Україна має талант» на СТБ

Ведучими сьомого сезону талант-шоу «Україна має талант» на телеканалі СТБ стануть Костянтин Томільченко і Дмитро Танкович. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в прес-службі СТБ, старт проекту в ефірі заплановано на весну цього року, зйомки ще не розпочалися.

 

Костянтин Томільченко працював у шоу моменту його запуску. «З першого сезону я працюю креативним продюсером «Україна має талант» і, здавалося б, знаю всі тонкощі шоу, але зі своєю дзвіниці. Роль ведучого - це абсолютно новий виклик для мене і можливість проявити себе у ще одному амплуа», - сказав пан Томільченко.

 

Другий ведучий Дмитро Танкович тривалий час вів інше талант-шоу на телеканалі СТБ - «Танцюють всі».

 

«За роки роботи в «Танцюють всі!» я побачив безліч танцюючих талановитих людей, але кожен раз щиро дивуюся, коли бачу номера учасників «Україна має талант» - наскільки різними вони можуть бути. Нашим завданням буде не тільки підтримувати і захищати учасників перед суддями, а й зі скептицизмом поставитися до побаченого і можливо навіть зуміти їх викрити», - зазначає пан Танкович.

 

Володимир Турича, керівник ТО телеканалу СТБ , яке займається виробництвом шоу зазначив, що в проекті змінилися не лише ведучі, а й правила. «Коли таке масштабне шоу стільки років в ефірі, йому необхідні кардинальні зміни. Тому в новому сезоні «Україна має талант» буде багато нововведень, це стосується як ведучих, так і правил та учасників шоу. Посилюється відбір і в прямих ефірах буде вже ТОП-20 півфіналістів. Ми вводимо пару ведучих й цим наслідуємо оригінальну, британську версію, це додасть проекту інтерактивності. У Діми та Кості величезний досвід роботи на талант-шоу і, повірте, це прекрасний тандем», - вважає продюсер.

 

Нагадаємо, впродовж попередніх шести сезонів шоу «Україна має талант» вела Оксана Марченко.

 

Як повідомляло видання «Дуся», в журі проекту у шостому сезоні були Ігор Кондратюк, Слава Фролова, В'ячеслав Узелков та Ектор Хіменес-Браво.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY