Серіал «Гречанка» виробництва Film.ua стартує на «Інтері» у січні

Серіал «Гречанка» виробництва Film.ua стартує на «Інтері» у січні

30 Грудня 2014
23883
30 Грудня 2014
18:04

Серіал «Гречанка» виробництва Film.ua стартує на «Інтері» у січні

23883
Серіал «Гречанка» виробництва Film.ua стартує на «Інтері» у січні
Серіал «Гречанка» виробництва Film.ua стартує на «Інтері» у січні

12 січня на телеканалі «Інтер» стартує показ 60-серійної мелодрами «Гречанка» виробництва кінокомпанії Film.ua. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший епізод серіалу вийде в ефірі о 20.40.

 

За сюжетом, це історія про молоду дівчину, яка виходить заміж за багатого і перспективного молодого чоловіка, але його впливова мама проти союзу двох закоханих, і будує новоспеченої невістці всілякі підступи.

 

У головних ролях - Ольга Сумська, Антон Феоктистов, Ольга Гришина, Олексій Фатєєв та інші актори. Над картиною працювали відразу три режисери-постановника - Ігор Забара, Ірина Громозда і Марія Ткачова.

 



Серіал «Гречанка» виходитиме на телеканалі «Інтер» з понеділка по четвер по дві серії на день.

 

У жовтні генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський повідомив в інтерв'ю «Детектор медіа» про зйомки для «Інтера» традиційної для співпраці із цим каналом 60-серійної мелодрами «Гречанка». «Сподіваюся, що наш новий проект буде настільки ж успішним, як раніше вироблені нами "Жіночий лікар", "Здрастуй, мамо", "Територія краси"», - каже генпродюсер Film.ua Group.

 

Нагадаємо, що цього року телеканал «Інтер» показав серіали та міні-серіали виробництва Film.ua «Будинок з ліліями», «Так далеко, так близько», «Без права на вибір», «Легковажна жінка».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23883
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
3322 дн. тому
Постійно дивує українофобське лайно продуковане цими "конторами" (Інтер та Film.ua). Який стосунок цей типу український серіал має до України? Типово ментально російське мило. ТОП-менеджмент компаній хоча б в курсі що в Україні відсутнє протиставлення столиці та регіонів?! В Росії такий антагонізм ключовий навіть по лінії Москва - Санкт-Петербург і у них дійсно не регіони, а провінція.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду