detector.media
30.12.2014 18:04
Серіал «Гречанка» виробництва Film.ua стартує на «Інтері» у січні
Серіал «Гречанка» виробництва Film.ua стартує на «Інтері» у січні

12 січня на телеканалі «Інтер» стартує показ 60-серійної мелодрами «Гречанка» виробництва кінокомпанії Film.ua. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший епізод серіалу вийде в ефірі о 20.40.

 

За сюжетом, це історія про молоду дівчину, яка виходить заміж за багатого і перспективного молодого чоловіка, але його впливова мама проти союзу двох закоханих, і будує новоспеченої невістці всілякі підступи.

 

У головних ролях - Ольга Сумська, Антон Феоктистов, Ольга Гришина, Олексій Фатєєв та інші актори. Над картиною працювали відразу три режисери-постановника - Ігор Забара, Ірина Громозда і Марія Ткачова.

 



Серіал «Гречанка» виходитиме на телеканалі «Інтер» з понеділка по четвер по дві серії на день.

 

У жовтні генеральний продюсер Film.ua Group Віктор Мирський повідомив в інтерв'ю «Детектор медіа» про зйомки для «Інтера» традиційної для співпраці із цим каналом 60-серійної мелодрами «Гречанка». «Сподіваюся, що наш новий проект буде настільки ж успішним, як раніше вироблені нами "Жіночий лікар", "Здрастуй, мамо", "Територія краси"», - каже генпродюсер Film.ua Group.

 

Нагадаємо, що цього року телеканал «Інтер» показав серіали та міні-серіали виробництва Film.ua «Будинок з ліліями», «Так далеко, так близько», «Без права на вибір», «Легковажна жінка».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY