«Воля-кабель» проліцензувалася у Фастові

«Воля-кабель» проліцензувалася у Фастові

26 Грудня 2014
4785
26 Грудня 2014
18:42

«Воля-кабель» проліцензувалася у Фастові

4785
«Воля-кабель» проліцензувалася у Фастові
«Воля-кабель» проліцензувалася у Фастові

Провайдер кабельного телебачення ТОВ «Воля-кабель» про ліцензувався в місті Фастові Київської області. Рішення про видачу ліцензії ухвалила на засіданні 24 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

За даними Нацради, «Воля-кабель» почне роботу у Фастові замість ТОВ «Фірма Асава-сервіс», яке з 1 лютого 2015 року припинить надання послуг і вже надіслало до Нацради клопотання про анулювання ліцензії, отриманої в березні 2014 року.

 

Ресурс мережі «Волі» у Фастові становитиме 44 канали, кількість програм - 46.

 

Таким чином, кабельне телебачення під брендом «Волі» буде представлене вже в 33-х містах України та Криму. Ще в семи містах «Воля» надає послуги IPTV. В окупованих терористами Донецьку та Макіївці нещодавно «Воля» припинила надавати послуги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4785
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dastin
3379 дн. тому
На черзі Біла Церква...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду