Перший національний просить канал ICTV не використовувати назву «Чоловічий клуб»

Перший національний просить канал ICTV не використовувати назву «Чоловічий клуб»

25 Грудня 2014
4737
25 Грудня 2014
16:13

Перший національний просить канал ICTV не використовувати назву «Чоловічий клуб»

4737
Перший національний просить канал ICTV не використовувати назву «Чоловічий клуб»
Перший національний просить канал ICTV не використовувати назву «Чоловічий клуб»

Національна телекомпанія України (НТКУ) заявляє, що канал ICTV використовує в  одному зі своїх проектів назву програми Першого національного «Чоловічий клуб». Передача з такою назвою протягом чотирьох років вже виходить на Першому Національному, зазначають у прес-службі НТКУ.

 

На думку представників НТКУ, використання цієї назви іншими телеканалами є «грубим порушенням прав на об'єкт інтелектуальної власності».

 

«Кілька років, хоч і з невеликими перервами, "Чоловічий клуб" виходить на Першому Національному. По формату це передача для чоловіків, присвячена спорту і здоровому способу життя. Ми працюємо з величезною кількістю спортсменів, зокрема, з найкращими представниками різних видів єдиноборств: боксу, кікбоксингу, карате, дзюдо. Тому я переконаний, що ця назва асоціюється саме з нашим проектом. Мені та всій команді, яка працює над програмою, дуже не хотілося б, щоб ця назва з'явилася на іншому каналі. Все це може псувати враження про наш проект, до того ж люди почнуть їх плутати», - сказав ведучий програми «Чоловічий клуб» Дмитро Лазуткін.

 

 

 «Чоловічий клуб» виходить на Першому з вересня

 

Керівництво НТКУ звернулося до телеканалу ICTV з проханням не використовувати назву «Чоловічий клуб» у своїх передачах. «Залишається сподіватися на те, що здоровий глузд переможе і до суду справа не дійде», - коментують у прес-службі НТКУ.

 

Тим часом пресс-служба ICTV у коментарі «Детектор медіа» пояснила, що на їхньому каналі «Чоловічий клуб» - назва не програми, а новорічного авторського проекту «Банди Дизель». «Ця назва є часто вживаною та повністю відображає суть проекту "Банди Дизель"», - коментують у прес-службі.

 

Як розповів автор і ведучий проекту Єгор Крутоголов, «Чоловічий клуб» на ICTV - це весела чоловіча вечірка із гумором, що душі чоловікам - легким, хуліганським і на 100% чоловічим».

 

Нагадаємо, 27 вересня в ефірі Першого національного вийшов перший після перерви випуск оновленого проекту «Чоловічий клуб» - програми для чоловіків на теми спорту, риболовства, військової підготовки виходитиме по суботах. Ведучий - Дмитро Лазуткін.

 

У передноворічний вечір 30 грудня на телеканалі ICTV стартує комедійний проект «Чоловічий клуб». Програма вийде в ефірі о 22.00.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4737
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
G-spot
3429 дн. тому
С этими авторскими правами и патентами одна морока. Каждый пытается застолбить всё, что только можно. Интересно, кому-нибудь уже принадлежат авторские права на буквы «М» и «Ж»?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду