Перший національний почне трансляцію у Білорусі – Мустафа Найєм (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Перший національний почне трансляцію у Білорусі – Мустафа Найєм (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

22 Грудня 2014
3951
22 Грудня 2014
09:20

Перший національний почне трансляцію у Білорусі – Мустафа Найєм (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

3951
Перший національний почне трансляцію у Білорусі – Мустафа Найєм (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)
Перший національний почне трансляцію у Білорусі – Мустафа Найєм (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)

Президенти України і Білорусі домовились, що на території сусідньої держави розпочнеться мовлення українського Першого національного телеканалу. Про це повідомляє народний депутат Мустафа Найєм у своєму Facebook.

 

За його словами, таку інформацію він отримав від міністра інформаційної політики Юрія Стеця і генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураба Аласанії.

 

«Zurab Alasania і Юрій Стець офіційно підтвердили домовленість Петра Порошенка і Олександра Лукашенка про трансляцію на території Білорусі Першого нацiонального. Іншими словами, Майкл Щур, Natalie Sedletska, Dmytro Gnap (разом з іншими проектами hromadske.tv), Ilona Dovgan - ласкаво просимо до бацьки», - повідомми Мустфа Найєм.

 

За його інформацією, повноцінна трансляція Першого національного на території Білорусі повинна бути налагоджена до кінця січня 2015 року.

 

Поки Юрій Стець і Зураб Аласанія не прокоментували цю інформацію.

 

Водночас інформацію про мовлення одного з українських телеканалів на території Білорусі підтвердилда прес-служба Президента України.  «Під час перемовин сторони  досягли також домовленості щодо інформаційної співпраці. Йдеться про мовлення одного з українських телеканалів на території Білорусі задля об'єктивного висвітлення подій в Україні», - йдеться у повідомленні про переговори Петра Порошенка і Олександра Лукашенка.

 

Про початок інформаційного співробітництва з Україною заявив і президент Білорусі. «У нас такий досвід вже є. З нашими каналами працюють спільно три або чотири російських. Чому ми з Україною не можемо створити таке спільне співробітництво. Тому треба це не забути і зробити. Треба визначити канал в Білорусі», - сказав глава білоруської держави, повідомляє інформагентство «Белта».

 

 

Нагадаємо, генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ, Перший національний канал) Зураб Аласанія офіційно повідомив генерального директора продакшну «Савік Шустер студія» Савіка Шустера про припинення співпраці через неможливість пролонгації договору на виробництво ток-шоу «Шустер live» на 2015 рік.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3951
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду