19 грудня фільм «Євромайдан. Чорновий монтаж» покаже «Громадське ТБ» і Сolta.ru

19 грудня фільм «Євромайдан. Чорновий монтаж» покаже «Громадське ТБ» і Сolta.ru

18 Грудня 2014
5032
18 Грудня 2014
14:55

19 грудня фільм «Євромайдан. Чорновий монтаж» покаже «Громадське ТБ» і Сolta.ru

5032
19 грудня фільм «Євромайдан. Чорновий монтаж» покаже «Громадське ТБ» і Сolta.ru
19 грудня фільм «Євромайдан. Чорновий монтаж» покаже «Громадське ТБ» і Сolta.ru

Завтра, 19 грудня відбудеться прем'єра документального фільму «Євромайдан. Чорновий монтаж» на двох онайлан-ресурсках: українському «Громадське ТБ» і російському Сolta.ru. Про це повідомляє прес-служба фестивалю Docudays UA.

 

О 22.30 на «Громадському»  фільм презентуватимуть режисери Роман Бондарчук i Катерина Горностай, о 23.00 розпочнеться показ стрічки.

 

Впродовж одного дня - 19 грудня - фільм можна буде переглянути на громадському медіа-ресурсі у Росії Сolta.ru.

 

«Євромайдан. Чорновий монтаж» - це фільм про три місяці революції, від обуреного протесту до народного єднання, від каструль на голові до кийків і бронежилетів. Фільм поєднав роботи багатьох молодих українських режисерів, які знімали події на Майдані - як щоденне життя, так і найгарячіші моменти. Три місяці боротьби показані очима молодих режисерів - Романа Бондарчука, Володимира Тихого, Катерини Горностай, Андрія Литвиненка, Юлії Гонтарук, Андрія Кісєльова, Романа Любого, Олександра Течинського, Олексія Солодунова та Дмитра Стойкова.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», покази фільму «Євромайдан. Чорновий монтаж»  відбулися в 10 країнах. За останні місяці стрічка вже побувала на фестивалях: Verzio (Будапешт), Inconvenient Films (Вільнюс), Cinedoc (Тбілісі), на кінофестивалі IDFF у Їглаві (Чехія), IDFA (Амстердам), Watch Docs (Варшава), International Riga Film Festival (Рига), а також російському кінофестивалі Artdocfest (Москва, Санкт-Петербург). Стрічкою «Євромайдан. Чорновий монтаж» 21 березня відкрився 11 Mіжнародний фестиваль документального кіно Docudays UA.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5032
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Майданфоревер
3426 дн. тому
Украине в первую очередь надо избавиться от врагов Майдана Вилкула и Ахметова. Эти люди поощряли сепаратизм, а теперь кормят террористов на Донбассе. Мало того! Всех, кто против Вилкула и Ахметова тупо арестовывают сейчас в Кривом Роге: http://bit.ly/1GUn6ea
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду