25 грудня «1+1» покаже документальний проект про Степана Бандеру

25 грудня «1+1» покаже документальний проект про Степана Бандеру

16 Грудня 2014
9283
16 Грудня 2014
21:14

25 грудня «1+1» покаже документальний проект про Степана Бандеру

9283
25 грудня «1+1» покаже документальний проект про Степана Бандеру
25 грудня «1+1» покаже документальний проект про Степана Бандеру

25 грудня канал «1+1» покаже прем'єру документального проекту «Секрети Бандери». Про це повідомляє прес-служба телеканалу в анонсах тижня.

 

Фільм-дослідження вийде в ефірі о 21.30.

 

«Мало в історії  людей, чиє життя настільки оповите легендами. Степан Бандера: хто він ? Чому для когось він  ідеал для наслідування, а хтось боїться його навіть мертвого? Бандера залишив по собі вражаючу кількість таємниць», - зазначає телеканал.

 

Розкрити таємниці життя Степана Бандери, українського політичного діяча, ідеолога і теоретика українського націоналістичного руху ХХ століття, узялася команда журналістів каналу на чолі зі Світланою Усенко.

 

Знімальна група дослідила життєвий шлях Степана Бандери, знайшла людей, котрі знали його особисто, і дістала з архівів документи, про які навряд чи напишуть у підручниках історії, стверджує телеканал.

 

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що департамент журналістських розслідувань «1+1 медіа» готує 4-серійний документальний цикл «Секрети Бандери» про українського політичного діяча Степана Бандеру. Проект планували підготувати до річниці смерті політичного діяча - 15 жовтня. Зрештою, зняли не серіал, а фільм, який покажуть 25 грудня.

 

Водночас журналіст, режисер і депутат Харківської міськради Ігор Піддубний почав роботу над документальним фільмом про Степана Бандеру на російській мові, який буде призначено в першу чергу для мешканців Сходу України і росіян.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9283
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
П.О.Вільний
3403 дн. тому
Шановний "Киевлянин", чомусь маю велику підозру, що ви такий киянин, як я нікарагуанець, але менше з тим... Степана Андрійовича Бандеру - ПОВАЖАЄ дуже багато освічених і розумних людей!!! Звісно, що дехто має іншу думку, переважно це люди з совковою ідеологічною закваскою, воно й не дивно... Я вважаю, що варто прислухатись до живих свідків і беззаперечних фактів стосовно цієї історичної постаті, якщо, звісно, є бажання розібратись! Але для цього потрібно хоч на трішки "вимкнути" ідеологічно-совєтську програму яка записана в голові... Ваші твердження про Степана Бандеру, як "зрадника" - потішили...))) Але в одному ви праві - совок він таки "зрадив"...))) Успіхів вам!
Киевлянин
3411 дн. тому
Центральный телеканал.... Пииииииииипец "Его не боятся мёртвого. Его призирают как подлеца и предателя"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду