Телерадіокомпанія УТР оновила свій сайт

Телерадіокомпанія УТР оновила свій сайт

3 Грудня 2014
4059
3 Грудня 2014
17:28

Телерадіокомпанія УТР оновила свій сайт

4059
Телерадіокомпанія УТР оновила свій сайт
Телерадіокомпанія УТР оновила свій сайт

Державна ТРК «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення» повністю оновила свій сайт. Про це повідомила прес-служба Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення.

 

Сайт http://utr.tv став зручнішим для відвідувачів та сучаснішим. Такий крок став однією з тих змін, які запроваджує УТР для розширення закордонної  аудиторії.

 

«На сайті ми не лише подаємо різнобічну актуальну інформацію про Україну. Тут здійснюється он-лайн трансляція, подано деякі передачі мовної доби. З часом з'явиться і архів передач», - коментує зміни генеральний директор УТР Михайло Шматов.

 

Якщо раніше сайт «Всесвітньої служби УТР» був додатком телеканалу, то сьогодні - це самостійний засіб інформації, що використовує різні інструменти, в тому числі соціальні мережі. «Сайт не просто дублює матеріали англійською та російською мовами. Для іншомовних версій добиратимуться матеріали, адресовані різним мовним аудиторіям», - зазначає прес-служба.

 

Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що УТР та Deutsche Welle вироблятимуть спільні теле- та інтернет-проекти.

 

16 жовтня віце-прем'єр-міністр Олександр Сич повідомив, що триває процес створення українського іномовлення на базі «Всесвітньої служби «Українське телебачення  і радіомовлення»» і телеканалу БТБ (ТОВ «Банківське телебачення», що належить Національному банку України. За його словами, канал іномовлення мовитиме російською, англійською, іспанською та німецькою мовами. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду