Стартував інформаційно-історичний портал «Народний щоденник Майдану»

Стартував інформаційно-історичний портал «Народний щоденник Майдану»

3 Грудня 2014
3830
3 Грудня 2014
11:33

Стартував інформаційно-історичний портал «Народний щоденник Майдану»

3830
Стартував інформаційно-історичний портал «Народний щоденник Майдану»
Стартував інформаційно-історичний портал «Народний щоденник Майдану»

У грудні розпочав роботу інформаційно-історичний портал «Народний щоденник Майдану», який присвячений річниці Революції Гідності. 1 грудня у Києві відбулась презентація «Народний щоденник Майдану: пишемо історію разом» за участі ініціатора проекту народного депутата, радника Президента України, заслуженого лікаря України Ольги Богомолець, повідомляє прес-служба громадського діяча.

 

«Народний шоденник Майдану» - інформаційно-історичний портал, заснований на усних і письмових розповідях очевидців і учасників подій Євромайдану. За переконанням ініціатора проекту Ольги Богомолець, українці самі пишуть історію своєї країни, стаючи співавторами «Народного щоденника Майдану», створеного волонтерами.

 

Мета проекту - зберегти в пам'яті події листопада 2013 року - лютого 2014 року. Портал «Народний щоденник Майдану», за задумом авторів, стане документальним літописом про Майдан для поколінь українців.

 

Ініціатори проекту, представляючи новий портал, говорили про його історичну місію і про інші, не менш важливі цілі проекту - документальну, патріотичну, об'єднуючу, пошукову, громадську, викривальну.

 

«Людська пам'ять - нестійкий механізм. Важливі події стираються з неї, зникають деталі, нюанси, подробиці ... Рік, два і Майдан в наших розповідях буде виглядати абсолютно інакше. Ми повинні зробити все, щоб зберегти Майдан і людей, які відстояли Революцію Гідності, в пам'яті українського народу, в пам'яті поколінь, у пам'яті світової історії», - сказала Ольга Богомолець.

 

Проект створений і підтримується волонтерами

 

Кожен, хто стояв на Майдані, хто зберігає спогади у своїй душі, може зайти на портал і розповісти про свій Майдан, про тих, хто був поруч, про події, побачені зсередини. «Ми чекаємо на ваші фотографії, відео, розповіді, нариси та замальовки - усе, що може зберегти історію країни. Майдан триває і живе в наших серцях! Слава Україні! Героям Слава!», - закликають автори проекту.

 

З питаннями по проекту «Народний щоденник Майдану» можна звертатися за адресою info@tviymaydan.com.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду