Ukraine Today запустив інтернет-проект з іншою версією історії Євромайдану

Ukraine Today запустив інтернет-проект з іншою версією історії Євромайдану

1 Грудня 2014
3174
1 Грудня 2014
16:14

Ukraine Today запустив інтернет-проект з іншою версією історії Євромайдану

3174
Ukraine Today запустив інтернет-проект з іншою версією історії Євромайдану
Ukraine Today запустив інтернет-проект з іншою версією історії Євромайдану

Міжнародний український  канал іномовлення Ukraine Today запустив інтернет-проект Ukraine Today. Revolution, який пропонує альтернативний погляд на розвиток подій Євромайдану. Про це повідомляє прес-служба медіа групи «1+1 медіа».

 

На сайті зібрано 14 ключових дат Революції Гідності, які найбільше вплинули на хід історії України. Проект пропонує відновити хронологію подій Євромайдану та дізнатись що було б, якби якісь події відбувалися не так, як відбулися. Десять експертів, серед яких були політологи, соціологи, філософи, історики та громадські активісти, об'єднались і спробували знайти відповіді на це питання.

 

«За кожною подією, описаною у проекті Ukraine Today. Revolution, стоять тисячі українських доль, скалічених і зміцнілих, тисячі надій та сподівань, тисячі життів. Кожен камінчик у мурах цієї історії викладено людьми. Людьми, які вже ніколи й нікому не віддадуть своєї свободи», - анонсує телеканал.

 

Проект пропонує поміркувати про те, якою б могла бути Україна без цих подій. Як змінилася наша країна і чи змінилася Європа після того, як українці, озброївшись прапором ЄС, довели, що готові боротися та вмирати за європейські цінності?

 

«За допомогою проекту ми пропонуємо кожному дізнатись, якою б могла бути Європа сьогодні, якби українці зробили інший вибір та створити свою версію великої історії або просто згадати з нами етапи боротьби українського народу за Гідність», - сказала генеральний продюсер каналу Ukraine Today Тетяна Пушнова.

 

Нагадаємо, у жовтні канал Ukraine Today (група «1+1 медіа») запустив англомовний сайт cyborgs.uatoday.tv, присвячений подіям в Донецькому аеропорту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3174
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду