Телеканал УНІАН-ТБ запускає спецпроект «Рік Революції»

Телеканал УНІАН-ТБ запускає спецпроект «Рік Революції»

28 Листопада 2014
3689
28 Листопада 2014
15:10

Телеканал УНІАН-ТБ запускає спецпроект «Рік Революції»

3689
Телеканал УНІАН-ТБ запускає спецпроект «Рік Революції»
Телеканал УНІАН-ТБ запускає спецпроект «Рік Революції»

1 грудня до річниці Євромайдану на телеканалі УНІАН-ТБ стартує цикл програм «Рік Революції», що є спільним проектом інформаційної агенції УНІАН та каналу УНІАН-ТБ. Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Ведучою спецпроекту стала Марічка Падалко

 

Шість випусків спеціального телепроекту будуть присячені окремим темам, розмовам про ключові події та явища, які творили новітню історію України минулої осені та зими. Головна мета - зберегти у пам'яті той буремний час, нагадати усім, яку ціну заплатили українці за те, щоб мати шанс на справедливість і свободу.

 

«Деякі речі було важко згадувати, про них важко було говорити. Але ми не маємо права забувати, яку ціну заплатили минулої зими за нашу свободу і право самим обирати своє майбутнє», - сказала ведуча «Року Революції».

 

Марічка Падалко стала модератором проекту

 

Разом з Марічкою Падалко дійові особи Революції Гідності згадали, як починався Євромайдан, що згодом став Революцією Гідності; як його намагались розігнати і знищити; як в середмісті Києва холоднокровно вбивали людей і як держава забула про тих, хто вцілів, але заплатив своїм здоров'ям за свободу України; як виникли нові бренди вітчизняного політичного дискурсу - «Самооборона» та Правий Сектор; як народилась нова форма громадських протестів - Автомайдан, та яким чином небайдужі люди і досі продовжують шукати тих, хто минулої зими, під час масових акцій, зник без вісти.

 

«Формат круглих столів «Схід + Захід», у рамках якого і був створений «Рік Революції», був сам по собі народжений Революцією Гідності, тож не міг оминути річницю від її початку. Це безумовно одна з найважливіших віх в історії України, значення та події якої ще до кінця не осмислені. Ми запросили видатних особистостей і учасників тих подій, щоб не лише пригадати, але й привернути увагу до невідомих сторінок Майдану», - зазначає генеральний продюсер телеканалу УНІАН-ТБ Владислав Свінченко.

 

«Під час роботи над проектом ми дізнались багато подробиць, які протягом Євромайдану залишались за лаштунками. «Рік Революції» дає можливість по-новому подивитись на деякі явища та події, свідками яких ми стали рік тому», - розповів головний редактор проекту, шеф-редактор агенції УНІАН Михайло Ганницький.

 

Проект «Рік Революції» виходитиме з 1 грудня до суботи 6 грудня щовечора о 18.30 на каналі УНІАН-ТБ та на сайтах Unian.ua і TSN.ua.

 

Нагадаємо, Телевізійна Служба Новин телеканалу «1+1» до річниці Революції Гідності презентувала мультимедійний проект «94 дні. Євромайдан очима ТСН».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3689
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду