Канал ICTV запускає проект «Україна. Код унікальності»

Канал ICTV запускає проект «Україна. Код унікальності»

27 Листопада 2014
5567
27 Листопада 2014
11:59

Канал ICTV запускає проект «Україна. Код унікальності»

5567
Канал ICTV запускає проект «Україна. Код унікальності»
Канал ICTV запускає проект «Україна. Код унікальності»

3 грудня на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра проекту «Україна. Код унікальності»name="_GoBack">. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 20.20.

 

«Війна на Сході і небувалий сплеск патріотизму на її фоні довели: щоб забезпечити собі майбутнє, варто враховувати помилки минулого і глибше пізнавати себе нинішніх. 3 грудня на ICTV - прем'єра проекту "Україна. Код унікальності": історії, які змушують повірити, що українці - особливий народ, здатний побороти найстрашніші проблеми», - анонсує телеканал.

 

У проекті «Україна. Код унікальності» розкриватимуться таємниці з минулого, глядачі побачать ексклюзивні кадри і почують інтерв'ю очевидців засекречених раніше подій.

 

В першому випуску проекту глядачам буде запропоновано історію агента американської розвідки-екстрасенса. «В американській розвідці він був "Агентом 001", його вважали "всевидячим оком" і тим, хто "в сто разів крутіше, ніж Джеймс Бонд", а генерали лякали його ім'ям солдат. Глядачі дізнаються, чому "золотий хлопчик американської розвідки" змушував тремтіти навіть тих, хто вважав себе непереможним, і як він розсекретив всьому світу таємний Семипалатинський полігон, який в Радянському Союзі ретельно приховували. Проект розповість, як після цього шукали, вербували і готували вітчизняних екстрасенсів, і щотаке проект "сітка", завдяки якому ці люди опинилися на службі в армії. Унікальні кадри тих часів, свідчення очевидців і ексклюзивна розповідь того, чиї паранормальні здібності були розкриті завдяки проекту "сітка"», - повідомляє телеканал про тему першого випуску програми.

 

Проект «Україна. Код унікальності» виходитиме щосереди о 20.20.

 

Нагадаємо, український продакшн Pro TV на замовлення телеканалу ICTV знімає детективний серіал «Пес».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5567
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду