Телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» припиняють мовлення

Телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» припиняють мовлення

25 Листопада 2014
11406
25 Листопада 2014
10:08

Телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» припиняють мовлення

11406
Телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» припиняють мовлення
Телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» припиняють мовлення

З 1 грудня в Україні припиняють трансляцію два нішевих супутникових телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» (обидва мовлять на одній частоті). Про це йдеться в листі генерального директора ТОВ «Гумор ТБ» Ігоря Шапіро, адресованому провайдерам програмної послуги, пише газета «Капитал».

 

Як ідеться в листі, телеканали змушені припинити своє мовлення у зв'язку зі складним фінансовим становищем. «Події на півдні та сході України і, як наслідок, складна фінансова ситуація в країні призвели до суттєвого зменшення надходжень від реклами і падіння доходів від інших видів діяльності телеканалу», - пише Ігор Шапіро.

 

Гумористичний супутниковий телеканал «Гумор ТБ» мовить 18 годин на добу. Канал «ахів і жахів» «Бабай ТБ» транслює свої програми решту шість годин з 23:00 до 05:00. Програмне наповнення нічного каналу становлять фільмі жахів та еротика. Телеканали доступні в кабельних мережах понад 90 міст. Станом на вересень 2014 року їхнє покриття становило 70% країни.

 

Нагадаємо, ТОВ «Гумор ТБ» отримало ліцензію на супутникове мовлення двох каналів у грудні 2008 року. З 1 лютого 2009 року телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» розпочали повноцінне мовлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11406
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду