detector.media
25.11.2014 10:08
Телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» припиняють мовлення
Телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» припиняють мовлення

З 1 грудня в Україні припиняють трансляцію два нішевих супутникових телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» (обидва мовлять на одній частоті). Про це йдеться в листі генерального директора ТОВ «Гумор ТБ» Ігоря Шапіро, адресованому провайдерам програмної послуги, пише газета «Капитал».

 

Як ідеться в листі, телеканали змушені припинити своє мовлення у зв'язку зі складним фінансовим становищем. «Події на півдні та сході України і, як наслідок, складна фінансова ситуація в країні призвели до суттєвого зменшення надходжень від реклами і падіння доходів від інших видів діяльності телеканалу», - пише Ігор Шапіро.

 

Гумористичний супутниковий телеканал «Гумор ТБ» мовить 18 годин на добу. Канал «ахів і жахів» «Бабай ТБ» транслює свої програми решту шість годин з 23:00 до 05:00. Програмне наповнення нічного каналу становлять фільмі жахів та еротика. Телеканали доступні в кабельних мережах понад 90 міст. Станом на вересень 2014 року їхнє покриття становило 70% країни.

 

Нагадаємо, ТОВ «Гумор ТБ» отримало ліцензію на супутникове мовлення двох каналів у грудні 2008 року. З 1 лютого 2009 року телеканали «Гумор ТБ» і «Бабай ТБ» розпочали повноцінне мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY