21 листопада – прес-конференція ІТК, НАМ, УАВПП щодо заборони реклами ліків

20 Листопада 2014
3914
20 Листопада 2014
17:38

21 листопада – прес-конференція ІТК, НАМ, УАВПП щодо заборони реклами ліків

3914
21 листопада – прес-конференція ІТК, НАМ, УАВПП щодо заборони реклами ліків

21 листопада об 11:30 в інформаційному агентстві УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал) відбудеться прес-конференція в провідних об'єднань у галузі медіа про запровадження заборони реклами лікарських засобів.

 

Учасники:

- Ігор Коваль, виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету;

- Катерина М'ясникова, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників;

- Олексій Погорєлов, генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси.

 

Провідні об'єднання галузі медіа - Індустріальний телевізійний комітет, Незалежна асоціація телерадіомовників та Українська асоціація видавців періодичної преси - стурбовані включенням планів про заборону реклами лікарських засобів до проекту коаліційної угоди Верховної Ради України VIII скликання.

 

На їхню думку, запровадження заборони реклами лікарських засобів є неконструктивним кроком для вирішення проблеми безконтрольного споживання ліків населенням, а також їх здешевлення, що не принесе користі ні споживачам, ні засобам масової інформації.

 

Об'єднання виступають проти прийняття подібних змін і звертаються до учасників коаліційного процесу з проханням вилучити пункт про заборону реклами лікарських засобів з тексту коаліційної угоди.

 

Реєстрація на прес-конференцію - на місці за редакційними посвідченнями. Додаткові питання - за тел.: (067) 214 89 67.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3914
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
пенсіонер
3437 дн. тому
як подивлюся цю дурну рекламу по телевізору відразу ж починає боліти все, про що вони кажуть. Забороніть рекламу хвороб!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду