detector.media
11.11.2014 18:13
Телеканал NewsOne оновив ефір і логотип
Телеканал NewsOne оновив ефір і логотип

10 листопада телеканал NewsOne вийшов в ефір у новому графічному та звуковому оформленні, з новим слоганом і оновленим логотипом. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ефір телеканалу на поточному етапі наповнений новинами, а в подальшому з'являться спеціальні репортажі, ток-шоу, документалістика, аналітичні та тематичні програми. На каналі запевняють, що склали програмну сітку таким чином, щоб навіть зайняті люди могли в зручний час отримати максимум новин і аналітики в стислій формі.

 

«Медіаресурс дотримується продюсерського принципу роботи з інформацією, що передбачає розробку кожної значущої новини із загальної інформаційної стрічки унікальним чином, отримуючи ексклюзивні коментарі та розширену інформацію про найважливіші події» - пояснює специфіку роботи оновленого телеканалу креативний продюсер Дарина Огір.

 

 

Телеканал працює в технології конвергентного ньюзруму з інтернет-ресурсом MigNews. Програмний продукт виробляється на базі власного апаратно-студійного мовного комплексу, повідомили в прес-службі.

 

Нині канал працює над запуском нової студії. «У планах - випуски новин та інтерв'ю в прямому ефірі, організація телемостів зі студій в Україні та інших країнах. На сьогоднішній день ми проводимо кастинги ведучих для роботи в новій студії та максимально розширюємо присутність, щоб телеканал можна було дивитися в кожному місті країни», - розповіла директор телеканалу Олена Рудик.

 

«NewsOne у його оновленому вигляді - це унікальний проект для України, особливо зараз. Так склалося, що ми живемо в складний історичний момент і чітка, перевірена, а головне - коротка й оперативна інформація тепер фактично необхідні для виживання, - заявляє генеральний продюсер телеканалу Ігор Золотаревський. - NewsOne відповідає всім цим викликам. І найголовніше: ми шукаємо і знаходимо принципово важливу для нашого глядача й читача інформацію та коментарі там, куди інші навіть не думають заглядати».

 

Нагадаємо, у січні 2014 року колишній власник News One український бізнесмен Вадим Рабинович продав канал народному депутату України (Партія регіонів) Євгену Мураєву.

 

У травні «Детектор медіа» стало відомо, що канал NewsOne очолили екс-директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна» новин Ігор Золотаревський та колишній заступник директора департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна» з виробництва Дарина Огір.

 

У липні стало відомо, що з каналу звільнилася половина працівників.

 

У серпні пані Огір увійшла до складу редакційної ради каналу, а директором каналу став Антон Авер'янов.

 

Із жовтня директором NewsOne стала Олена Рудик, яка в минулому працювала головою правління Першого ділового каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY