НІС запропонував Ганні Гомонай повернутися до команди новин – вона погодилася

НІС запропонував Ганні Гомонай повернутися до команди новин – вона погодилася

1 Вересня 2014
9454

НІС запропонував Ганні Гомонай повернутися до команди новин – вона погодилася

9454
НІС запропонував Ганні Гомонай повернутися до команди новин – вона погодилася
НІС запропонував Ганні Гомонай повернутися до команди новин – вона погодилася

Новинний продакшн телеканалу «Інтер» - «Національні інформаційні системи» (НІС) - запропонував телеведучій Ганні Гомонай повернутися до команди новин. Ведуча прийняла пропозицію. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили Ганна Гомонай і головний редактор НІС Лаврентій Малазонія.

 

Ганна Гомонай з 2 вересня вестиме випуск «Новин» о 17:45. Цей випуск буде знову україномовним, наголосив пан Малазонія. Причому, пані Гомонай буде його єдиною незмінною ведучою. Раніше цей випуск був російськомовним і його вели позмінно ведучі «Подробностей» - або Олексій Ліхман, або Наталія Белашева.

 

За словами пана Малазонії, НІС зробив пропозицію Ганні Гомонай повернутися в новини (а саме в «Подробности») ще в березні, одразу після повернення в НІС старої команди на чолі з Назімом Бедіровим, Ігорем Шуваловим і Лаврентієм Малазонією. Але на той час пані Гомонай не змогла прийняти пропозицію, тому що працювала в команді «Ранку на "Інтері"».

 

«Щойно ми дізналися про ситуацію з її звільненням з "Ранку", ми знову одразу запропонували повернутися у свою родину. Цього разу вона прийняла нашу пропозицію, і ми дуже раді, що до нас повернулася близька нам за духом людина, якій довіряє глядач», - сказав пан Малазонія.

 

«Я вдячна НІСу за цю швидку пропозицію. Новини - це справа, яку я добре знаю і в ситуації, яка склалась в країні, мені здається доречним повернутися саме до інформаційних, а не розважальних проектів», - сказала «Детектор медіа» пані Гомонай.

 

Нагадаємо, що 29 серпня ведуча ранкової програми «Ранок з "Інтером"» Ганна Гомонай у прямому ефірі попрощалася з глядачами. Вона звільнилася з телеканалу «Інтер», оскільки не згодна з тим, що в ранковому ефірі буде працювати колишня ведуча «Подробностей» Анастасія Даугуле.

 

Раніше «Дуся» писала, що для «посилення» команди «Ранку», «на допомогу» Анастасії Даугуле також додали Євгена Онопрієнка, Романа Кадєміна та Михайла Колесникова, які відзначилися маніпулятивними сюжетами про Майдан, і пішли з новин після повернення «Національні інформаційні системи» старої «команди Льовочкіна». У ранковій програмі вони ведуть у програмі рубрики, роблять сюжети.

 

Зауважимо, що НІС має незалежну від каналу «Інтер» редакційну й кадрову політику та не підпорядковується керівнику групи «Інтер» Ганні Безлюдній.

 

Ганна Гомонай працювала на каналі «Інтер» з 2007 року, спочатку вела «Подробности», потім інформаційну програму «Новини». Згодом протягом двох років поєднувала роботу в «Ранку з "Інтером"» та «Новинах». Узимку 2014 року залишила «Новини» за власним бажанням і залишилася ведучою «Ранку» та спецпроектів каналу «Інтер». Наприкінці серпня 2014 року звільнилася з «Інтера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9454
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
андрей
3516 дн. тому
зарплату таку ж саму в 50 000 грн запропонували? http://mediananny.com/novosti/2300500
Патриот
3517 дн. тому
Колорадобезлюдная собирает колорадонежуров, подробности профижурналистов!
Ура
3518 дн. тому
В новости воювала так профессионалы. Это радует. Гомонай профи, для новостей - приобретение, для утра - потеря, да еще какая
Аня
3518 дн. тому
ооо, чесна Ганна Гомонай вестиме чесні новини) з однієї кишені перебігла до іншої)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду