Міський голова Полтави Олександр Мамай побив журналістку – Сергій Каплін

Міський голова Полтави Олександр Мамай побив журналістку – Сергій Каплін

14 Серпня 2014
8953

Міський голова Полтави Олександр Мамай побив журналістку – Сергій Каплін

8953
Міський голова Полтави Олександр Мамай побив журналістку – Сергій Каплін
Міський голова Полтави Олександр Мамай побив журналістку – Сергій Каплін

Міський голова Полтави Олександр Мамай разом зі своїм першим заступником В'ячеславом Стеценко і екс-начальником міліції напали на журналістку газети «Іскра простих людей» за те, що вона сфотографувала, як вони скоїли ДТП. Про це 13 серпня в прямому ефірі телеканалу «24» сказав народний депутат Сергій Каплін (на фото).

 

«Міський голова Полтави Мамай разом із своїм заступником Стеценко і колишнім начальником міліції міста Полтава годину тому побили журналістку газети "Іскра простих людей", мою помічницю, шеф-редактором  якої я був свого часу, коли не був народним депутатом. Побили дівчину, яка фотографувала, як міський голова разом зі своїми поплічниками скоїв ДТП», -сказав Каплін.

 

У коментарі «Детектор медіа»Сергій  Каплін уточнив, що журналістку звуть Людмила Волошина.

 

Людмила Волошина повідомила «Детектор медіа», що наразі вона дає покази слідчому.  «Я написала заяву в міліцію. Мене мають направити на судмедекспертизу. У мене синці на руках, слід на шиї від ременя, на якому висів фотоапарат, і болять кінцівки рук. Мамая і його заступника я знаю особисто», - сказала журналістка.

 

«Детектор медіа» звернулася в прес-службу Полтавської міської ради щодо коментаря міського голови.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8953
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lis
3515 дн. тому
Какое, пля, "обращение"? В какую, пля, "пресс-службу"??? Наряд милиции с калашами и в брониках, всем троим ошизевшим от переизбытка власти "слугам народа" наручники, а при первом же вяке - прикладом по рёбрам и в КПЗ! "Неприкасаемые", что ли??? А то народ может и штурмом взять да прям на центральной площади разорвать в буквальном смысле. И поделом, согласитесь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду