detector.media
07.05.2014 11:20
На Донеччині зник маріупольский журналіст Микола Рябченко
На Донеччині зник маріупольский журналіст Микола Рябченко

6 травня в районі райцентру Мангуш (Донецька обл.) зник відомий маріупольський журналіст Микола Рябченко. Про це повідомляє інтернет-видання «Новости Донбасса» з посиланням на інформацію його сина.

 

За словами сина, Микола Рябченко поїхав в район смт Мангуш через те, що отримав інформацію про перестрілку. Згодом зв'язок з ним обірвався. Мопед, на якому їхав журналіст, був кинутий на виїзді з міста.

 

Увечері молодший син додзвонився на його номер - трубку взяв якийсь чоловік, який представився кимось із так званої «народної самооборони». Чоловік повідомив, що Микола Рябченко у них. Син журналіста вважає, що батько може перебувати в Приморському райвідділі міліції. Чи контролюють наразі цей райвідділ сепаратисти, виданню невідомо.

 

 Журналіст вже постраждав 24 квітня

 

Нагадаємо, маріупольський журналіст Микола Рябченко постраждав 24 квітня під час штурму будівлі міської ради в м.Маріуполі (Донецька обл.). Він прибув до будівлі о 4 ранку і знімав звільнення міськради від проросійських сепаратистів. У цей час на нього напали невідомі і розбили відеокамеру і фотоапарат.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY