У Донецьку обстріляли будинок головреда інтнернет-видання «ОстроВ»

У Донецьку обстріляли будинок головреда інтнернет-видання «ОстроВ»

6 Травня 2014
3373

У Донецьку обстріляли будинок головреда інтнернет-видання «ОстроВ»

3373
У Донецьку обстріляли будинок головреда інтнернет-видання «ОстроВ»
У Донецьку обстріляли будинок головреда інтнернет-видання «ОстроВ»

У понеділок, 5 травня, у Донецьку невідомі обстріляли з вогнепальної зброї вікно дачі головного редактора місцевого інтернет-видання «ОстроВ», координатора Комітету патріотичних сил Донбасу (КПСД) Сергія Гармаша. Про це повідомляє сайт видання.

 

Інцидент стався приблизно о 23.00. З будинку нападникам також відповіли стріляниною з вогнепальної зброї, після чого ті втекли. Постраждалих немає.

 

Видання зазначає, що крім Сергія Гармаша мішенню також міг бути народний депутат від партії УДАР, член КПСД Єгор Фірсов, який також знаходився в будинку.

 

Наразі Єгор Фірсов і Сергій Гармаш тимчасово залишили Донецьку область. «ОстроВ» також повідомляє, що раніше сепаратисти викрали двох осіб, що входять до складу КПСД. 5 травня до офісу Донецької обласної організації партії УДАР також приходили четверо автоматників у масках.

 

Нагадаємо, терористи у м. Слов'янську (Донецька обл.) взяли у полон і досі не надали свободу щонайменше п'ятьом журналістам. Наразі немає офіційної інформації про долю або звільнення місцевого стрімера Артема Дейнеги, репортера польського фонду «Відкритий діалог» Сергія Лефтера, кореспондента  телеканалу ZIK Юрія Лелявського, журналіста видання «ВолиньПост» Сергія Шаповала, київської журналістки та активістки Ірми Крат.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду