Роман Костриця заперечує свою причетність до «Української кривди»

Роман Костриця заперечує свою причетність до «Української кривди»

30 Серпня 2013
10050

Роман Костриця заперечує свою причетність до «Української кривди»

10050
Роман Костриця заперечує свою причетність до «Української кривди»
Роман Костриця заперечує свою причетність до «Української кривди»

В. о. головного редактора газети «Вечірній Київ» Роман Костриця заперечив «Детектор медіа» свою причетність до сайту «Українська кривда», про яку повідомили джерела «Детектор медіа» зі сфери політичного піару.

 

«Незважаючи на те, що джерела зі сфери політичного піару скрізь користуються довірою і надійністю, на сьогоднішній день я працюю в.о. головного редактора газети «Вечірній Київ». І поки не збираюся міняти місце роботи», - заявив пан Костриця.

 

На уточнення ТК, що автори «Української кривди» працюють в інших виданнях, а з «Українською кривдою» співпрацюють за ідею (про що заявив «Детектор медіа» головний редактор), тобто робота у «Вечірньому Києві» не виключає стосунку до «Української кривди», пан Костриця сказав, що про сайт «Українська кривда» він уперше дізнався з публікації на «Детектор медіа» і що він не має відношення до жодних інших видань, крім «Вечірнього Києва».

 

На запитання, звідки могла взятися інформація про його причетність до «Української кривди» і з якою метою його пов'язують із проектом, Роман Костриця відповів: «Якщо ви отримали таку інформацію, то ви краще мене знаєте, звідки і від кого вона походить».

 

На прохання оцінити «Українську кривду» Роман Костриця повідомив, що його посадові обов'язки як в.о головного редактора газети «Вечірній Київ» не передбачають читання будь-яких українських сайтів. «Ось я і не читаю», - додав він.

 

Також Роман Костриця у відповідь на запитання «Детектор медіа» заперечив свою причетність до газет «Капитал» і «Взгляд», які, у свою чергу, пов'язують з першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10050
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знавець
3891 дн. тому
Костриця схожий на хитруватого злодійкуватого попа (московського патріархату). :)
AR4I
3892 дн. тому
Есть проверенные данные подтверждающие причастность к сайту Владимира Петрова, очевидно работающего в паре с Дурневым. Очевидно это месть Медведчука "Украинской правде".
shurik.SN
3892 дн. тому
Для того щоб придумати і реалізувати такий проект потрібі розум, хист, неординарність. А Костриця такими якостями не володіє. Мені здається, що це проект Медведчука і реалізовує його Володимир Петров. Прямих доказів нема, але стиль дуже схожий на люмпенівський.
Прокурор
3892 дн. тому
Черный пиаровец-арбузовец.
дед
3893 дн. тому
Был работодателем у Р.Кострицы в начале 2000-х (поверьте на слово, у вас выбора нет:)). Чувак мнит себя умнее окружающих, но при этом ссыклив высказать хоть сколько-нибудь открыто свое мнение и абсолютный конформист. Пользы - ноль. Выгнал где-то через полгода.
Журналист
3894 дн. тому
Вечерний Киев тупой и позорный дальше некуда
Kill_Bill
3894 дн. тому
Тоже мне нашли великого креативщика - Кострицу:) Да у него кроме мыслей как побольше и пожирнее сожрать нет ничего в голове. Мозги жиром заплыли. Куда уж ему))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду