detector.media
30.08.2013 18:14
Роман Костриця заперечує свою причетність до «Української кривди»
Роман Костриця заперечує свою причетність до «Української кривди»

В. о. головного редактора газети «Вечірній Київ» Роман Костриця заперечив «Детектор медіа» свою причетність до сайту «Українська кривда», про яку повідомили джерела «Детектор медіа» зі сфери політичного піару.

 

«Незважаючи на те, що джерела зі сфери політичного піару скрізь користуються довірою і надійністю, на сьогоднішній день я працюю в.о. головного редактора газети «Вечірній Київ». І поки не збираюся міняти місце роботи», - заявив пан Костриця.

 

На уточнення ТК, що автори «Української кривди» працюють в інших виданнях, а з «Українською кривдою» співпрацюють за ідею (про що заявив «Детектор медіа» головний редактор), тобто робота у «Вечірньому Києві» не виключає стосунку до «Української кривди», пан Костриця сказав, що про сайт «Українська кривда» він уперше дізнався з публікації на «Детектор медіа» і що він не має відношення до жодних інших видань, крім «Вечірнього Києва».

 

На запитання, звідки могла взятися інформація про його причетність до «Української кривди» і з якою метою його пов'язують із проектом, Роман Костриця відповів: «Якщо ви отримали таку інформацію, то ви краще мене знаєте, звідки і від кого вона походить».

 

На прохання оцінити «Українську кривду» Роман Костриця повідомив, що його посадові обов'язки як в.о головного редактора газети «Вечірній Київ» не передбачають читання будь-яких українських сайтів. «Ось я і не читаю», - додав він.

 

Також Роман Костриця у відповідь на запитання «Детектор медіа» заперечив свою причетність до газет «Капитал» і «Взгляд», які, у свою чергу, пов'язують з першим віце-прем'єром Сергієм Арбузовим.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY