Напад на знімальну групу «Савік Шустер Студії» оскаржуватимуть за 171-ю статтею

26 Червня 2013
22238

Напад на знімальну групу «Савік Шустер Студії» оскаржуватимуть за 171-ю статтею

22238
Напад на знімальну групу «Савік Шустер Студії» оскаржуватимуть за 171-ю статтею

Напад на знімальну групу «Савік Шустер Студії» оскаржуватимуть за 171-ю статтею. Про це з посиланням на представників міліції повідомляє служба соціальних коммунікацій компанії.

 

«Матеріали перебувають у слідчому відділенні Галицького райвідділу, на дану годину вносяться в єдиний реєстр, стаття 171, ч.1 кримінального кодексу України (умисне перешкоджання професійній діяльності», - розповів начальник Галицького райвідділу Львова Іван Іваночко.

 

За інформацією «Савік Шустер Студії», допит знімальної групи триває. З`ясувалося, що один із львів`ян спостерігав інцидент із вікна балкона. Після нападу він знайшов посвідчення журналістки, яке невідомі викинули в урну.

 

Журналісти зняли напад на відео та надали матеріали міліції, представники якої ознайомлюються з ними.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сьогодні, 26 червня у Львові невідомі напали на знімальну групу «Савік Шустер Студії». Інцидент стався у центрі Львова. Нападники в агресивній формі перешкоджали роботі журналістки Альбіни Безроденко та оператора програми. Вони розбили камеру, викрутили кореспондентці руки та відібрали у неї журналістське посвідчення. 

 

Знімальна група працювала над черговою програмою соціального ток-шоу «Шустер Life. Адреналін» про «чорних» благодійників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22238
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Синичка
3959 дн. тому
На самом деле Львовяне повели себя некорректно и мешали людям делать свою работу. Он и в корне не правы.
Wanda
3959 дн. тому
Шавік і його компашка - не журналісти, а провокатори. Львів'яни запобігли черговій провокації. Називаймо речі своїми іменами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду