detector.media
26.06.2013 21:59
Напад на знімальну групу «Савік Шустер Студії» оскаржуватимуть за 171-ю статтею

Напад на знімальну групу «Савік Шустер Студії» оскаржуватимуть за 171-ю статтею. Про це з посиланням на представників міліції повідомляє служба соціальних коммунікацій компанії.

 

«Матеріали перебувають у слідчому відділенні Галицького райвідділу, на дану годину вносяться в єдиний реєстр, стаття 171, ч.1 кримінального кодексу України (умисне перешкоджання професійній діяльності», - розповів начальник Галицького райвідділу Львова Іван Іваночко.

 

За інформацією «Савік Шустер Студії», допит знімальної групи триває. З`ясувалося, що один із львів`ян спостерігав інцидент із вікна балкона. Після нападу він знайшов посвідчення журналістки, яке невідомі викинули в урну.

 

Журналісти зняли напад на відео та надали матеріали міліції, представники якої ознайомлюються з ними.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сьогодні, 26 червня у Львові невідомі напали на знімальну групу «Савік Шустер Студії». Інцидент стався у центрі Львова. Нападники в агресивній формі перешкоджали роботі журналістки Альбіни Безроденко та оператора програми. Вони розбили камеру, викрутили кореспондентці руки та відібрали у неї журналістське посвідчення. 

 

Знімальна група працювала над черговою програмою соціального ток-шоу «Шустер Life. Адреналін» про «чорних» благодійників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY