Видавець «Фокуса» Борис Кауфман вручив премію в 100 000 гривень стартапу для донорів крові

Видавець «Фокуса» Борис Кауфман вручив премію в 100 000 гривень стартапу для донорів крові

13 Жовтня 2014
2411

Видавець «Фокуса» Борис Кауфман вручив премію в 100 000 гривень стартапу для донорів крові

2411
Видавець «Фокуса» Борис Кауфман вручив премію в 100 000 гривень стартапу для донорів крові
Видавець «Фокуса» Борис Кауфман вручив премію в 100 000 гривень стартапу для донорів крові

Премію в 100 000 грн* вручив засновниці соціального стартапа Donor.ua Ірині Славінській видавець журналу «Фокус» Борис Кауфман на IT-конференції IDCEE. Інтернет-технології та інновації. Проект Donor.ua став переможцем хакатона Socialboost, марафону програмування, на якому розроблялися соціально значущі інтернет-додатки і сервіси.

 

Премія є цільовою і повинна бути використана для розвитку проекту. До кінця року команда соціального стартапа Donor.ua збирається закінчити роботу над сайтом, а в другому кварталі 2015 року - запустити додаток для телефонів. «Наш проект допоможе лікарям з відділень переливання крові швидко знаходити донорів. Першими користувачами стануть вже зареєстровані донори - це близько 3,5 тисяч осіб. Надалі до бази приєднаються учасники інших донорських проектів, а також близько 10 тисяч людей, які відгукнулися на прохання здати кров для військових», - розповідає Ірина Славінська, автор ідеї проекту та керівник Асоціації молодих донорів України krov.ua.

 

 

Вручаючи премію, видавець журналу «Фокус» Борис Кауфман зазначив: «Сьогодні вкрай важливо допомогти проекту, покликаному рятувати людські життя. Ми зацікавлені в тому, щоб підтримувати ініціативи талановитих українців, здатних змінити нашу країну на краще. Упевнений, премія опинилася в надійних руках і буде використана максимально ефективно».

 

Всього в конкурсі взяли участь автори 61-го проекту, 10 з них були відібрані для участі в хакатоні (марафоні програмування). На марафоні створювалися веб-сайти, мобільні додатки або IT-продукти, спрямовані на вирішення проблем, значущих для України та українського суспільства.

 

Переможця визначило журі, до складу якого увійшли Евелін Бучацький (EastLabs), Денис Гурський (Social Boost), Вікторія Тігіпко (TA Venture), Михайло Шмельов (Microsoft Ukraine) і Марина Дерепа (Фокус Медіа).

 

 

Хакатон соціального підприємництва організовано IDCEE спільно з Social Boost за підтримки Міжнародного Фонду "Відродження".

 

* Примітка:

Премія у розмірі 100 000 грн вручатиметься відповідно до українського законодавства:

  • Премія вручатиметься в гривнях.
  • Сума премії позначена до вирахування податків
  • Переможець отримує премію після вирахування податків відповідно до українського законодавства
  • Для отримання премії переможець повинен підписати договір з організатором премії та мати в наявності ідентифікаційний код громадянина України

 

Прес-служба «ФОКУС МЕДІА»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба «ФОКУС МЕДІА»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2411
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду