Канал «Україна» розпочинає трансляції матчів кваліфікації ЄВРО-2016

Канал «Україна» розпочинає трансляції матчів кваліфікації ЄВРО-2016

5 Вересня 2014
1457

Канал «Україна» розпочинає трансляції матчів кваліфікації ЄВРО-2016

1457
Канал «Україна» розпочинає трансляції матчів кваліфікації ЄВРО-2016
Канал «Україна» розпочинає трансляції матчів кваліфікації ЄВРО-2016

З 8 вересня матчем Національної збірної України проти команди Словаччини канал «Україна» розпочинає цикл футбольних трансляцій кваліфікаційного турніру Чемпіонату Європи 2016 року. Трансляція дебютного матчу України у відборі ЄВРО-2016 запланована на 21:40.

 

Національна збірна України з футболу розпочинає свою боротьбу за путівку на головну подію у європейському футболі 4-річчя: уже 8 вересня підопічні Михайла Фоменка зіграють дебютний матч у своїй групі С в рамках кваліфікаційного турніру ЄВРО-2016 проти збірної Словаччини.

 

Канал «Україна», який разом з каналами «Футбол 1» та «Футбол 2» став офіційним й ексклюзивним транслятором ігор відбіркового раунду Чемпіонату Європи 2016 року, також починає марафон футбольних трансляцій матчів Національної збірної України з футболу.

 

8 вересня, о 21:40, в ефірі каналів «Україна» та «Футбол 1» уболівальники побачать перший матч відбору - Україна-Словаччина. Вболівати за «синьо-жовту» збірну глядачі телеканалів будуть у компанії коментатора Віктора Вацка.

 

Нагадаємо, в рамках кваліфікаційного турніру ЄВРО-2016 в групі С Національна збірна України зіграє 10 матчів. Суперниками українських футболістів стануть збірні Словаччини, Білорусі, Македонії, Люксембургу та діючі чемпіони Європи - Іспанія. Канали «Україна», «Футбол 1» та «Футбол 2» покажуть усі матчі групового етапу кваліфікації.

 

Вболіваймо за Національну збірну України з футболу разом з каналами «Україна», «Футбол 1» та «Футбол 2»!

 

Канал «Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками першого півріччя 2014 р. займає 2 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 9,96%, рейтингом 1,98% за аудиторією старше 18 років, вибірка «50 тис.+». Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріальному Телевізійному Комітету (ІТК), представлені каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/pravila-oprilyudnennya-danix/

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2013 року складає 97,2% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу складає 41 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів та серіалів. http://kanalukraina.tv


Телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» - тематичні канали для широкої аудиторії вболівальників. 


Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» - офіційні мовники Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2012-2015 рр., Чемпіонату Світу ФІФА 2014, а також Кваліфікаційних матчів Чемпіонату Європи 2016. Офіційні медіа-партнери української Прем'єр-ліги (УПЛ), транслятори офіційного телевізійного пулу УПЛ та Першої ліги чемпіонату України. Також канали транслюють топ-матчі найкращих європейських чемпіонатів - Іспанії, Італії, Англії та проекти власного виробництва.

Директор - Олександр Денисов. Телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2» входять до медіа-холдингу «Медіа Група Україна», 100% статутного капіталу якого належить «Систем Кепітал Менеджмент». Слоган телеканалів - «Футбол більше ніж гра».

Сайт: http://footballua.tv

 

Прес-служба телеканалу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1457
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду