Ольвія ... або те, «що робить нас безсмертними»

Ольвія ... або те, «що робить нас безсмертними»

25 Липня 2014
2436

Ольвія ... або те, «що робить нас безсмертними»

2436
Запитуйте вже цієї п’ятниці 22-й випуск щомісячного глянцевого додатку «Маршрут №1»
Ольвія ... або те, «що робить нас безсмертними»
Ольвія ... або те, «що робить нас безсмертними»

Щомісячний глянцевий додаток «Дня» «Маршрут №1» - ваша надійна лоція. Тема чергового - двадцять другого - «Ольвія: від античності до сучасності».

 

Над цим номером креативна команда «Дня» працювала з особливим трепетом. Миколаївщина - практично прифронтовий сьогодні край. Багатюща на скарби та історію земля, яка також була дуже вражена радянським спадком (тут ще донедавна був «Ленін», а найбільша вулиця для прогулянок носить ім'я «Радянська»), сьогодні знаходить себе в новій іпостасі... столиці українського яхтингу.

 

Миколаїв - древній, сучасний і суперсучасний - на сторінках нового номеру «Маршруту №1».

 

Ексклюзивні інтерв'ю з відомими миколаївцями: з гравцем Національної збірної України з баскетболу та французького баскетбольного клубу «Нантер» Сергієм Гладирем та секретарем Національної спілки журналістів України, директором коледжу преси та ТБ в Миколаєві Глібом Головченком - про те, чим живе місто і що пропонує гостям. А прочитавши матеріал з майстром вітрильного спорту Радіоном Лукою, ви без проблем реалізуєте омріяний романтичний вікенд на яхті. 

 

«Я часто думаю, чи є способи переформатування просторів? Адже колись Миколаїв дуже довго був закритим військовим містом. Але після потрясінь цього року я побачила на його вулицях багато патріотичних людей, національних прапорів - і стало зрозуміло, що місту потрібно щось, щоб воно асоціювалося з високою культурою, щоб було зрозуміло, що це пульсуюча цивілізація, яка не згасла. На нашому горизонті мають виднітися образи древніх міст, городищ, курганів, а  не вулиць Леніна і Жовтневої революції... Має бути й щось, що робить нас безсмертними! Усій країні не вистачає знання себе саме у такому «образі», - пише головний редактор «Дня» Лариса Івшина у своїй традиційній колонці.

 

Миколаїв  - місто човнів і вітрильників - у Лариси Івшиної асоціюється з «відкритими амфітеатрами» і «вічною симфонічною музикою»... А у вас?

 

Запитуйте 22-й випуск глянцевого щомісячного додатку «Дня» «Маршрут №1» цієї п'ятниці у кіосках преси або ж замовляйте вже в інтернет-магазині «Дня» (www.day.kiev.ua).

 

Редакція газети «День»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Редакція газети «День»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2436
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду