detector.media
25.07.2014 10:59
Ольвія ... або те, «що робить нас безсмертними»
Ольвія ... або те, «що робить нас безсмертними»
Запитуйте вже цієї п’ятниці 22-й випуск щомісячного глянцевого додатку «Маршрут №1»

Щомісячний глянцевий додаток «Дня» «Маршрут №1» - ваша надійна лоція. Тема чергового - двадцять другого - «Ольвія: від античності до сучасності».

 

Над цим номером креативна команда «Дня» працювала з особливим трепетом. Миколаївщина - практично прифронтовий сьогодні край. Багатюща на скарби та історію земля, яка також була дуже вражена радянським спадком (тут ще донедавна був «Ленін», а найбільша вулиця для прогулянок носить ім'я «Радянська»), сьогодні знаходить себе в новій іпостасі... столиці українського яхтингу.

 

Миколаїв - древній, сучасний і суперсучасний - на сторінках нового номеру «Маршруту №1».

 

Ексклюзивні інтерв'ю з відомими миколаївцями: з гравцем Національної збірної України з баскетболу та французького баскетбольного клубу «Нантер» Сергієм Гладирем та секретарем Національної спілки журналістів України, директором коледжу преси та ТБ в Миколаєві Глібом Головченком - про те, чим живе місто і що пропонує гостям. А прочитавши матеріал з майстром вітрильного спорту Радіоном Лукою, ви без проблем реалізуєте омріяний романтичний вікенд на яхті. 

 

«Я часто думаю, чи є способи переформатування просторів? Адже колись Миколаїв дуже довго був закритим військовим містом. Але після потрясінь цього року я побачила на його вулицях багато патріотичних людей, національних прапорів - і стало зрозуміло, що місту потрібно щось, щоб воно асоціювалося з високою культурою, щоб було зрозуміло, що це пульсуюча цивілізація, яка не згасла. На нашому горизонті мають виднітися образи древніх міст, городищ, курганів, а  не вулиць Леніна і Жовтневої революції... Має бути й щось, що робить нас безсмертними! Усій країні не вистачає знання себе саме у такому «образі», - пише головний редактор «Дня» Лариса Івшина у своїй традиційній колонці.

 

Миколаїв  - місто човнів і вітрильників - у Лариси Івшиної асоціюється з «відкритими амфітеатрами» і «вічною симфонічною музикою»... А у вас?

 

Запитуйте 22-й випуск глянцевого щомісячного додатку «Дня» «Маршрут №1» цієї п'ятниці у кіосках преси або ж замовляйте вже в інтернет-магазині «Дня» (www.day.kiev.ua).

 

Редакція газети «День»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY