У новорічний вечір ТВі покаже «Зелений вогник» з Антіном Мухарським

У новорічний вечір ТВі покаже «Зелений вогник» з Антіном Мухарським

24 Грудня 2013
4825

У новорічний вечір ТВі покаже «Зелений вогник» з Антіном Мухарським

4825
У новорічний вечір ТВі покаже «Зелений вогник» з Антіном Мухарським
У новорічний вечір ТВі покаже «Зелений вогник» з Антіном Мухарським

Телеканал ТВі підготував, без сумніву, найкреативніше на українському телебаченні передноворічне шоу.

 

31 грудня, починаючи з 20:00,  разом із ведучим «Зеленого вогника» Антіном Мухарським ви зможете згадати все...

 

За чотири години, доки буде тривати шоу, перед глядачами пройдуть усі двадцять три роки української незалежності.  Однак роки ці конвертуються  у   хіти тих часів, котрі співала вся країна. «Жодного Баскова чи Кіркорова, а натомість - двадцять три справді українських артиста з двадцятьма трьома хітами двадцяти трьох років нашої незалежності!», - говорить про новорічне шоу Антін Мухарський.

 

Почнеться «Зелений вогник», як і годиться, з першого року нашої незалежності - 1991-го,  та легендарної пісні «Братів Гадюкіних» «Ми -  хлопці з Бандерштадту» (виконає безсмертний шлягер не менш культовий гурт «Кому вниз»). А потім в студії «Зеленого вогника» заспівають свої тогочасні «нєтлєнки» Плач Єремії, The ВЙО, Пікардійська терція, Віктор Павлік, ВВ, Аква Віта, Оля Юнакова, Марина Одольська, Юлія Лорд, Тартак, Таліта Кум, Скай, Mad Heads, Лама, ТІК, ТНМК, Друга ріка... Словом -  усі ті виконавці, які формували музичні смаки українського суспільства протягом останніх двадцяти трьох років... У  фіналі  Тарас Петриненко заспіває  пісню «Україна», яку, без перебільшення, знає в Україні і старий,і  малий..

 

Однак, окрім музики, гості «Зеленого вогника» будуть згадувати й інші артефакти минулих років. Пейджери, перші величезні та  незграбні мобільні телефони  і навіть «кравчука» - все це буде формувати антураж «Зеленого вогника».

 

Втім, в новорічному шоу буде звучати не тільки музика. У хронологічному порядку гості студії відтворюватимуть становлення культурницького простору нашої держави. Приміром, продюсер Володимир Бебешко розповість про перший альбом «Братів Гадюкіних», котрий записав він особисто, а ведуча Анжеліка Рудницька - про мегапопулярну у кінці дев'яностих музичну програму «Територія А»; актор Володимир Горянський згадуватиме 1999 рік, коли на екрани вийшов перший українських серіал «День народження буржуя», а кліпмейкер Віктор Придувалов розповідатиме про 2000 рік - рік появи неймовірно популярних відеокліпів співачки Юлії Лорд. І все це супроводжуватиметься - під пильним оком модельєра і  дизайнера Олексія Залевського - показом тогочасної моди. Моделями будуть виступати  прекрасні представниці незмінного в «Зеленій лампі» Мухарського  шоу-балету «Вітерець», та не менш прекрасні представники шоу-балету «Бубенці» (до складу якого входять виключно хлопці).

 

Отже, ніякого салату «Олів'є»! Ніяких кліше і стандартів! У передноворічному шоу телеканалу ТВі - феєрверки креативу, фонтани бурлеску, океани іронії та гейзери неординарності.

 

Тому в передноворічний вечір, 31 грудня, з 20:00 і до півночі - вмикайте ТВі та дивіться «Зелений вогник» із Антіном Мухарський.

 

Проморолик «Зеленого вогнику» дивіться тут.

 

Прес-служба ТВі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба ТВі
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду