Інформаційна програма «События»: 10 років в ефірі!

Інформаційна програма «События»: 10 років в ефірі!

29 Листопада 2013
3311

Інформаційна програма «События»: 10 років в ефірі!

3311
Інформаційна програма «События»: 10 років в ефірі!
Інформаційна програма «События»: 10 років в ефірі!

29 листопада виповнюється 10 років з моменту появи в телевізійному просторі країни інформаційної програми «События» каналу «Україна».

 

Протягом усього свого ефірного життя програма «События» є одним з найбільш рейтингових проектів каналу «Україна» та входить до ТОП-3 кращих інформаційних програм українського ТБ.

 

Майже до ювілею програми 4 листопада в ефір вийшов перший випуск «Событий дня» - нової інформаційної програми, створеної на базі напрацьованого досвіду «Событий».

 

Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна»: «Зараз в ефірі каналу «Україна» виходить ціла лінійка програм під брендом «События»: це і щоденні випуски «Событий», і нові підсумкові «События дня», і щотижнева аналітична програма «События недели». Але саме «События» стали «батьком» усіх інформаційних проектів каналу. Ми дуже пишаємося цим продуктом, який дозволяє глядачам відчувати «пульс» світу і щодня дізнаватися найсвіжіші новини».

 

Ювілейний для «Событий» 2013 рік став дуже насиченим з точки зору визнання програми. У травні «События» отримали відразу дві нагороди в номінаціях «Краща ефірна промо-кампанія» та «Краща комплексна промо-кампанія» на міжнародному конкурсі «Медіабренд» (Москва). У червні програма потрапила до шорт-листа міжнародного конкурсу The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award, а у листопаді була номінована на премію «Телетріумф».

 

Команда «Событий» - високопрофесійні журналісти, оператори, редактори, віддані своїй роботі. Їх професіоналізм та майстерність в сфері виробництва інформаційних та інформаційно-аналітичних програм, а також істотний внесок у формування та забезпечення свободи слова були неодноразово відзначені високими нагородами.

 

«События» - оперативні та «найживіші» новини країни. Глядачі каналу «Україна» своєчасно дізнаються про все, що змінює країну і впливає на наше життя. Журналісти «Событий» створюють найгостріші та найцікавіші репортажі, а ведучі подають новини максимально об'єктивно, аби глядачі могли скласти власне враження про події.

 

Вранці всі свіжі новини глядачі дізнаються від ведучих Марини Кухар та Олександра Мозгового, вечірні випуски «Событий» у прямому ефірі ведуть Олена Кот та Євген Міхін, а підсумкові «События дня» - Ольга Грицик та Олег Панюта.

 

Дивіться в ефірі каналу «Україна» програми інформаційного мовлення: «События» - по будням о 7:00, 9:00, 17:00 та 19:00, а також в суботу о 7:00 та 19:00, «События дня» - з понеділка по п'ятницю о 22:00.«События недели» - щонеділі о 19:00.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3311
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду