detector.media
29.11.2013 15:44
Інформаційна програма «События»: 10 років в ефірі!
Інформаційна програма «События»: 10 років в ефірі!

29 листопада виповнюється 10 років з моменту появи в телевізійному просторі країни інформаційної програми «События» каналу «Україна».

 

Протягом усього свого ефірного життя програма «События» є одним з найбільш рейтингових проектів каналу «Україна» та входить до ТОП-3 кращих інформаційних програм українського ТБ.

 

Майже до ювілею програми 4 листопада в ефір вийшов перший випуск «Событий дня» - нової інформаційної програми, створеної на базі напрацьованого досвіду «Событий».

 

Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення каналу «Україна»: «Зараз в ефірі каналу «Україна» виходить ціла лінійка програм під брендом «События»: це і щоденні випуски «Событий», і нові підсумкові «События дня», і щотижнева аналітична програма «События недели». Але саме «События» стали «батьком» усіх інформаційних проектів каналу. Ми дуже пишаємося цим продуктом, який дозволяє глядачам відчувати «пульс» світу і щодня дізнаватися найсвіжіші новини».

 

Ювілейний для «Событий» 2013 рік став дуже насиченим з точки зору визнання програми. У травні «События» отримали відразу дві нагороди в номінаціях «Краща ефірна промо-кампанія» та «Краща комплексна промо-кампанія» на міжнародному конкурсі «Медіабренд» (Москва). У червні програма потрапила до шорт-листа міжнародного конкурсу The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award, а у листопаді була номінована на премію «Телетріумф».

 

Команда «Событий» - високопрофесійні журналісти, оператори, редактори, віддані своїй роботі. Їх професіоналізм та майстерність в сфері виробництва інформаційних та інформаційно-аналітичних програм, а також істотний внесок у формування та забезпечення свободи слова були неодноразово відзначені високими нагородами.

 

«События» - оперативні та «найживіші» новини країни. Глядачі каналу «Україна» своєчасно дізнаються про все, що змінює країну і впливає на наше життя. Журналісти «Событий» створюють найгостріші та найцікавіші репортажі, а ведучі подають новини максимально об'єктивно, аби глядачі могли скласти власне враження про події.

 

Вранці всі свіжі новини глядачі дізнаються від ведучих Марини Кухар та Олександра Мозгового, вечірні випуски «Событий» у прямому ефірі ведуть Олена Кот та Євген Міхін, а підсумкові «События дня» - Ольга Грицик та Олег Панюта.

 

Дивіться в ефірі каналу «Україна» програми інформаційного мовлення: «События» - по будням о 7:00, 9:00, 17:00 та 19:00, а також в суботу о 7:00 та 19:00, «События дня» - з понеділка по п'ятницю о 22:00.«События недели» - щонеділі о 19:00.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY