Спецвипуск «Критичної точки»: Як страшно бути водієм!

Спецвипуск «Критичної точки»: Як страшно бути водієм!

27 Вересня 2013
3840

Спецвипуск «Критичної точки»: Як страшно бути водієм!

3840
Спецвипуск «Критичної точки»: Як страшно бути водієм!
Спецвипуск «Критичної точки»: Як страшно бути водієм!

У четвер, 27 вересня, у спецвипуску програми «Критична точка» «Як страшно бути водієм!» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

- ЗНАК ЧИ ДУБЛІКАТ? В Україні полюють на автономери. Зловмисники спершу крадуть їх, а потім пропонують власнику авто викупити свої номери. «Критична точка» довідалась, як вберегти свою машину.

- ДИТИНА ПРОТИ СИСТЕМИ. На Полтавщині 14-річний підліток самотужки займається... ремонтом автомобільних доріг. Що змушує школяра робити справу, якою б мала займатися місцева влада? Яку суміш винайшов хлопець для ремонту асфальтового покриття доріг?

- Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА». Досвідчений юрист розкаже, як змусити чиновників відремонтувати асфальт біля вашого будинку.

- МАРГАНЕЦЬ: ТРИ РОКИ ПОТОМУ. Трагедія під Марганцем. Як склалася доля тих, хто вижив у страшенній аварії потяга і рейсового автобуса три роки тому? Кого звинуватили у катастрофі?

- НЕНАЧЕ НА ВІЙНІ. «Чому ми так довго стоїмо?», «Не женіть!», «Ми люди, а не дрова», «Зупиніться та відчиніть двері!»... У маршрутці немов на війні! Як пасажирам правильно розмовляти з хамами-водіями маршрутних таксі - розповість «Критична точка».

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». У постійній рубриці «Критичної точки» ви побачите:

-100 кілометрів на годину - для маршрутки це не межа. Автоперегони на львівських дорогах.

-Як за водієм маршрутки гналося 6 патрулів ДПС.

-П‘яний керманич шкільного автобуса не тримається на ногах.

-Стусани від водія Лексуса - як дехто доводить свою правоту на дорозі.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3840
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду