detector.media
27.09.2013 13:07
Спецвипуск «Критичної точки»: Як страшно бути водієм!
Спецвипуск «Критичної точки»: Як страшно бути водієм!

У четвер, 27 вересня, у спецвипуску програми «Критична точка» «Як страшно бути водієм!» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

 

- ЗНАК ЧИ ДУБЛІКАТ? В Україні полюють на автономери. Зловмисники спершу крадуть їх, а потім пропонують власнику авто викупити свої номери. «Критична точка» довідалась, як вберегти свою машину.

- ДИТИНА ПРОТИ СИСТЕМИ. На Полтавщині 14-річний підліток самотужки займається... ремонтом автомобільних доріг. Що змушує школяра робити справу, якою б мала займатися місцева влада? Яку суміш винайшов хлопець для ремонту асфальтового покриття доріг?

- Рубрика «СЕКРЕТНА ПОРАДА». Досвідчений юрист розкаже, як змусити чиновників відремонтувати асфальт біля вашого будинку.

- МАРГАНЕЦЬ: ТРИ РОКИ ПОТОМУ. Трагедія під Марганцем. Як склалася доля тих, хто вижив у страшенній аварії потяга і рейсового автобуса три роки тому? Кого звинуватили у катастрофі?

- НЕНАЧЕ НА ВІЙНІ. «Чому ми так довго стоїмо?», «Не женіть!», «Ми люди, а не дрова», «Зупиніться та відчиніть двері!»... У маршрутці немов на війні! Як пасажирам правильно розмовляти з хамами-водіями маршрутних таксі - розповість «Критична точка».

 

Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». У постійній рубриці «Критичної точки» ви побачите:

-100 кілометрів на годину - для маршрутки це не межа. Автоперегони на львівських дорогах.

-Як за водієм маршрутки гналося 6 патрулів ДПС.

-П‘яний керманич шкільного автобуса не тримається на ногах.

-Стусани від водія Лексуса - як дехто доводить свою правоту на дорозі.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka.

 

Прес-служба каналу «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY